Mareste vanzarile prin diferite modalitati de plata 1Cum se fac plati?

Una dintre intrebarile diferite pe care si le pun cei care doresc sa inceapa o afacere pe internet este “Cum primesc plati de la clientii de pe internet?”. Acest lucru pare pentru multi o mare problema.

Realitatea spune ca daca vrei ca afacerea ta sa aiba succes, atunci trebuie sa oferi diverse cai prin care clientii sa poata plati.

Cartile de credit sunt cel mai important mod prin care se pot plati produsele pe internet si nicio afacere nu poate supravietui fara. Vestea buna este ca acestea reprezinta cel mai usor mod de plata si ca setarea paginii in acest sens nu dureaza mult, iar eu a voi arata cum sa faceti asta in mai putin de 24 de ore.

Totusi, doar pentru ca unul dintre cele mai populare de plata pentru bunuri si servicii on line il reprezinta cartile de credit nu inseamna ca trebuie inlaturate si alte posibilitati traditionale de plata, precum: plata prin transfer bancar sau prin mandat postal. Totul consta in a le oferi clientilor posibilitatea alegerii.

Afacerile pe internet care nu ofera si aceste alternative de plata dau cu piciorul la milioane de consumatori care nu au o carte de credit sau sunt prea speriati sa ofere informatii legate de ea. Adevarul este ca trebuie sa acceptati orice forma de plata atunci cand vine vorba de afacerile pe internet. Trebuie sa le facilitati clientilor accesul la produsul dumneavoastra. Utilizatorii de internet sunt nerabdatori atunci cand vine vorba de accesul la informatie, produse si servicii.

Acceptul platii cu cartea de credit va da afacerii dumneavoastra mai multa credibilitate, va va permite sa atrageti un profit mai mare din partea clientilor mai impulsivi.

PayPal va poate deasemenea creste numarul clientilor si al profitului. PayPal este un mijloc obisnuit prin care puteti plati pe internet. Intregul sistem a fost fondat in 1998 si permite oricarui individ sau companii care detine o adresa de email sa trimita sau sa primeasca plati pe internet intr-un mod rapid, sigur si confortabil. In primul rand as vrea sa subliniea ca PayPal si-a imbunatatit serviciile si reprezinta una dintre cele mai bune alternative de plata pe internet.

Unul dintre dezavantajele sistemului era ca cerea un cont, dar acum nu mai este nevoie. Pentru utilizatorii noi inscrierea pentru un cont PayPal este acum optionala, asta inseamna ca cei care achzitioneaza un produs pot achita fara sa aiba contul. Nevoia pentru un cont ii indeparta pe oameni, iar eliminarea sa a adus sistemului un succes foarte mare. Vanzarile au crescut, la fel si afacerile.

Pentru 64 de milioane de utilizatori din 45 de tari, PayPal are si alte beneficii:

  • este sigur; dupa ce si-au realizat un cont clientii nu trebuie sa isi lase informatii referitoare la cartea de credit pentru fiecare companie, in acest fel sunteti sigur ca aveti de a face cu clienti seriosi;
  • prin PayPal scutiti anumite pierderi din profit. PayPal ofera plata prin dolari americani, canadieni, yeni japonezi. lire sterline si euro, facand diferentele de nationalitate si moneda sa dispara.

Mareste vanzarile prin diferite modalitati de plata 2PayPal va taxeaza cu pana la 3 % din tranzactie plus 30 de centi pe comnada, deci totul depinde foarte mult si de volumul de vanzari pe care il aveti. Partea buna este ca nu exista taxe speciale sau lunare si ca cele care se aplica se fac doar atunci cand exista o tranzactie.

Pentru a beneficia de acest sistem accesati siteul lor si dati click pe comanda “Inregistreaza-te”. Restul este usor. Nu uitati sa oferiti cat mai multe alternative de plata. Este nevoie sa faceti acest lucru dac doriti sa aveti mai multe incasari.

Securizarea ridica probleme

In ciuda paginilor securizate multi clienti se sperie cand vine vorba sa ofere informatii personale, in special cand vine vorba de cartile de credit. Cu totii ne simtim confortabil cand dialogam fata in fata cu o persoana. Nu este rau daca le puteti oferi clientilor aceasta posibilitate macar la telefon, plus ca prin aceasta posibilitate puteti sa-i convingeti pe clienti ca produsul merita sa fie cumparat.

Daca nu oferiti posibilitatea de plata direct de pe card, atunci pierdeti un profit foarte mare. 90 % din vanzarile pe internet se fac prin acest sistem. Le veti usura astfel clientilor munca si va veti mari profitul.

In concluzie, nu trebuie sa oferiti toate posibilitatile existente, dar trebuie sa oferiti cat mai multe, daca vreti sa fiti privit ca un om de afaceri de succes.