Cum sa va cresteti profitul din drepturile de marca privata!

 

Multi oameni nu folosesc drepturile de marca privata in avantajul lor. Ei, de obicei, doar vand produsul asa cum este sau adauga pe pachet cateva legaturi catre site.

Sunt atatea lucruri pe care le puteti face în ceea ce privește marca privata

  • Marca privata 1In primul rand, schimbati numele produsului. In felul acesta nu veti mai fi singurul care vinde “ 50 de secrete pentru a slabi”, ci primul care va vinde “51 de secrete pentru a slabi”.
  • In al doilea rand, adaugati numele sau adresa dumneavoastra in produs, acolo unde se poate. Spre exemplu, in sectiunea in care se discuta despre planul de afaceri, adaugati o legatura afiliata catre o carte.
  • Modificati usor continutul. Adaugati fisiere audio sau video- Asta nu cere prea multa munca, aveti nevoie doar de un microfon sau de o camera. Nu trebuie sa oferiti un produs care se descarca. Il puteti pune pe un CD sau il puteti printa pentru a-i da o forma fizica. Astfel de produse au o valoare mai mare, chiar daca prezinta aceeasi informatie. Puteti desfasura intregul produs pe o pagina de internet. In final, fiti creativi atunci cand vine vorba de vanzarea produsului.

 

Marketing Afiliat

Nu trebuie sa irositi drepturile de comercializare, ci va puteti folosi de programele afiliate. Asta daca doriti ca produsul sa aiba o raspandire mai mare. marca privata
Ca un sfat, va pot spune ca oferind drepturile de comercializare ii permiteti produdului sa se raspandeasca la o scara mult mai mare. Puteti oferi si parti sau aricole din produs, fie un rezumat atunci cand vorbim de carti electronice.

 

Deci, poti scoate profit din vanzarea produselor cu drept de comercializare?

Da! Dar trebuie sa fiti putin creativi. Nu veti obtine niciun profit daca veti incerca recomercializarea unui produs care a ramas la fel. Solutia este sa imitati ceea ce altii fac cu succes, dar fara sa vanda exact acelasi produs.

Iata un exemplu

Multi oameni vand un produs, un pachet cu multe produse cu drept de comercializare. Tot asa puteti face si dumneavoastra si veti avea cateva vanzari. Problema este ca nu multi depun efort si timp in realizarea unor mici schimbari. Dumneavoastra trebuie sa faceti cateva modificari sau ajustari ale produsului. Deja cunoasteti cum functioneaza intregul sistem: multi oameni au cumparat pachetul si inca il vand. Asadar, tot ce aveti de facut este sa ii dati o noua infatisare si sa-l recomercializati.

Calitatea Conținutului

Mai exista si o alta cale de imbunatatire a pachetului si de crestere a profitului. In acest sens, puteti introduce o grafica mai buna, mai multe bonusuri sau puteti crea un produs asemanator, suficient de diferit si sa il vindeti cu drepturi de autor. Asadar, iata, cateva exemple prin care va puteti diferentia de ceilalti care vand acelasi produs. Trebuie sa tineti cont si de pret. Daca produsul s-a vandut cu 10 euro, dumnevoastra trebuie sa il vindeti cu 9 sau cu 11 euro.

Concluzie

In concluzie, chiar daca vindeti produsele altor persoane, asta nu inseamna ca nu veti avea succes. Tot ce trebuie sa faceti este sa le personalizati si sa le oferiti o imagine proprie, in felul acesta va veti construi propria afacere si nu afacerea altcuiva.

 

Inainte să te apuci de afaceri pe internet asigurăte că respecți legislația.