Lista argumentelor de vanzare

 

Argumente 1În continuare, folosiţi o listă de argumente. O parte din acestea vor fi de natură emoţională, iar cealaltă logico-raţională, proporţia dintre ele variind in funcţie de publicul ţintă.

Pentru a face citirea mai uşoară, este bine să separaţi paragrafele, să puneţi subtitluri care ies în evidenţă şi să folosiţi liste.

oferirea de beneficii

Cea mai des întalnită modalitate de a prezenta argumentele pentru cumpărare este oferirea de beneficii. Ele sunt cele care îl interesează cu adevărat pe client şi îl vor convinge de valoarea ofertei. O altă formă de prezentare a argumentelor de vanzare pune accentul pe problemele rezolvate. Pentru fiecare problema, se analizeaza implicatiile, se  propune soluţia şi i se demonstrează eficienţa.

De exemplu, eu am folosit mai multe subtitluri prin care am subliniat proprietatile terapeutice deosebite ale fructului Noni si cum poate imbunatati starea de sanatate:

“Cum poate Noni sa iti imbunatateasca semnificativ Viata si starea Sanatatii?

Cu produsele naturale pe baza de Noni poti sa:

Previi

… mai bine de 70% dintre afectiunile si bolile pe care le-ai putea contracta tu sau cei dragi tie in vremurile noastre si in lumea in care traim. Acest remediu naturist poate constitui o sursa pura de sanatate si vitalitate, pentru tine si familia ta. O cura de Noni confera in primul rand un plus de energie si un sistem imunitar mult mai puternic.

Tratezi

… o boala pe care deja o ai tu, sau o persoana apropiata. Astfel, produsele pe baza de Noni iti vor face viata mai frumoasa, iar tu vei trai mai sanatos, mai bine, si te vei putea bucura mult mai mult de fiecare zi. Produsele pe baza de NONI ajuta in vindecarea a numeroase boli, de la cele mai usoare pana la cancer. Este remediul ideal atunci cand tu sau o persoana din familia ta duce o lupta grea impotriva unei afectiuni mai vechi sau mai noi. “

 

Am folosit boldarea si culoarea rosie pentru cuvintele cheie si multe spatii albe pentru a da posibilitatea cititorului sa asimileze informatia obtinuta.