Exemple 1Exemple de marturii ale clientilor

 

 

In pagina index http://www.terapii-naturiste.com/index.htm

am inserat 2 exemple de marturii ale clientilor revelatoare despre CD-ul Medicina naturista:

Marturia nr. 1:

„CD-ul „Medicina naturista” este o splendida colectie de carti în format electronic pe teme de medicina naturista. Este asemenea unei enciclopedii care nu ar trebui sa lipseasca din casa, asa cum multora nu le lipseste celebra carte „Medicina în familie”.

Iar aceasta colectie de carti în format electronic este o legatura extraordinara, chiar daca în format electronic, cu medicina naturista, cu binefacerile Naturii.

Sa nu uitam ca facem parte din Natura, suntem obligati sa o respectam, pentru ca tot ea ne poate face sanatosi si fericiti, iar aceste carti ne învata si cum sa facem acest lucru”

prof. Firicel Ciarnau, Bucuresti

 

http://www.fidelia.ro , editura@fidelia.ro

 

Marturia nr. 2

„Am studiat CD-ul „Medicina naturista” si pot spune ca sunt foarte incantata de continut. Contine multe informatii pretioase, minutios selectate, pentru toti adeptii medicinii naturiste.

In plus, CD-ul are un pret foarte rezonabil, avind in vedere continutul bogat de informatii si date. Ma consider pe deplin satisfacuta de aceste materiale si consider ca am facut o alegere perfecta si am economisit timp si bani.”

Oana Lungu

 

Email: oanaelungu@hotmail.com

 

Asa cum se poate observa, la sfarsitul fiecarei marturii am precizat clar expeditorul, localitatea (unde a fost posibil) si situl web sau adresa de email.

Pentru a realiza o concordanta vizuala, in partea dreapta, am inserat imaginea CD-ului respectiv.

La sfarsit, am adaugat: Citeste si alte recomandari primate de la utilizatori

Si am pus o legatura catre o pagina dedicate special acestor recomandari

http://www.terapii-naturiste.com/recomandari.htm

La fel am procedat cu fiecare pagina de prezentare:

Astfel, la adresele:

http://www.afaceri.net/ebooks/recomandari.htm

Recomandari

Recomandari

veti gasi si alte recomandari primate de la utilizatorii cd-urilor pe care le-am realizat.

 

De asemenea, am adaugat marturii si in pagina de prezentare a cursurilor gratuite:

 

Exemple 2In continuare, dau doua exemple:

„M-am uitat peste cursuri si intr-adevar, au fost la nivelul asteptat: informatii la obiect si foarte explicite, bine structurate, mult diferite fata de alte materiale cu referinta la web design si machetare intalnite pana acum. Multumesc pentru atentia acordata, pentru faptul ca oferiti suport pentru consolidarea cunostintelor dobandite dupa lecturarea cursurilor!”

Aura Nitulescu

Email: cipicuta@hotmail.com

„Sunt foarte multumit de cursul pe care l-ai trimis ,dar tind sa precizez ca sunt incepator si m-am descurcat destul de greu la inceput.

Parerea mea despre acest curs este una foarte foarte buna, o parere de incepator.

Dan , multumesc pentru ceea ce ai facut si mult succes in continuare.”

Emil

Email: ymil_206@yahoo.com

Marturiile pe care le-am obtinut de la utilizatorii CD-urilor de-a lungul timpului s-au dovedit deosebit de utile.

Ele au dus, fara nici o indoiala, la cresterea credibilitatii afacerii si, implicit, la cresterea numarului de comenzi.

 

Cateva sugestii

Mărturiile reprezintă un instrument de marketing  puternic, uşor de folosit si ieftin.

Majoritatea dintre noi preferă sa cumpere pe baza unei informatii venite din partea unui prieten ce a folosit produsul si nu pe baza unor statistici de vanzare, mai mult sau mai puţin realiste.

Dorim să ştim că produsul respectiv chiar are efect inainte de a-l cumpăra. Avem mai multă încredere in cineva care l-a folosit deja  decat in persoana care incearca sa ne convinga sa il cumparam!

Asemenea unei recomandări din partea unui prieten, mărturiile oferă dovezi bazate pe rezultate de necontestat cum ca produsul respectiv chiar face ceea ce dvs susţineţi că face.

Putine sunt lucrurile care pot linisti un client sceptic. O recomandare primită din partea unui client satisfacut este unul dintre ele.

Indiferent de etapa in care sunteţi în cadrul construirii afacerii dvs, doriţi să fiţi siguri că stabiliţi o relatie credibilă cu potenţialii clienţi.O dată ce le-aţi caştigat increderea, aţi caştigat un client loial pe viaţă! Folosirea unor marturii stralucitoare, pline de informatii reale reprezintă una dintre modalităţile cu cel mai mare efect, prin care le dovediti clientilot dvs ca sunteti demn de increderea lor.