8 trucuri care te pot ajuta sa realizezi un titlu de succes

 

8 trucuri 1culoare titlu

Primul pont este legat de culoare.Pentru ca un titlu „să sară în ochi”, trebuie să fie colorat în roşu.

Culoarea roşie exprimă în general ideea de urgenţă sau importanţă. Foloseşte această culoare şi vei înregistra în mod automat un număr mai mare de vizitatori ai paginii tale.

ghilimelele

Următoarea „şmecherie” este să foloseşti ghilimele.
Aceste ghilimele nu trebuie neapărat să aibă o logică. Pur şi simplu scrie un titlu, pune ghilimele la începutul si sfarsitul lui, şi apoi verifica dacă funcţionează!

Acum, doar pentru că ai pus titlul în ghilimele şi l-ai evidenţiat folosind un roşu strălucitor, asta nu îţi garantează ca vei capta atenţia vizitatorilor tăi.

Dacă textul titlului nu e cu adevarat interesant si captivant, nu ţi-ai atins scopul.
Ca pondere, titlurile fac cam 70% din textele tale. De aceea, este în avantajul tău să creezi titluri care ies in evidenta. Cum se face asta, vom vedea in continuare…

Foloseşte sume exacte şi intervale de timp clare.

Mai jos, va dau ca exemple, două titluri.
Primul este mai modest, în vreme ce al doilea este mult mai explicit.
Care credeti ca va avea rezultate mai bune?

Am făcut cateva sute de dolari într-o zi
sau
Am făcut 784 dolari în 24 de ore”.

După cum se poate vedea, cel de-al doilea titlu iese mult mai mult în evidenţă decât primul.
In plus, aminteşte-ţi să foloseşti culoarea roşie, caractere îngroşate ori de câte ori e posibil, pentru că atrag privirea cititorilor. Titlurile simple, scurte, sunt mult mai eficiente decât cele elaborate. Nu în ultimul rând, foloseşte ghilimele pentru a-ţi capta auditoriul.

titlu anticipativ

Ca o completare la titlurile obişnuite, poţi folosi titluri anticipative (ante-titluri, titluri plasate înaintea titlurilor) dacă ai posibilitatea.
Titlurile de dinaintea titlurilor se adresează direct „ţintei” tale şi constau de regulă din doar câteva cuvinte. Ele ar trebui să fie construite de aşa natură, încât să atragă atenţia cititorilor paginii tale asupra ofertei tale.

subtitlurile

Foloseste subtitlurile. Ele sunt plasate imediat după titluri şi sunt utilizate pentru a-i încuraja pe vizitatorii paginilor web să continue lectura textelor. Subtitlurile conţin afirmaţii declarative, menite să menţină la un nivel rididicat interesul cititorilor. Sub-titlurile tale ar trebui să fie în general promisiuni.
De exemplu, „Îţi garantez că…

Fii sigur că îţi poţi respecta promisiunile, dar trebuie să le promiţi ceva pentru a-i ţine conectaţi la informaţiile pe care le transmiţi.

dimensiune font

8 trucuri 2Fontul titlului tău trebuie să aibă dimensiuni mai mari decât cel standard, folosit pentru scrisoarea ta de vânzare: Scopul titlului tău este acela de a atrage atenţia clienţilor şi de a da un calificativ.
Totuşi, este important pentru titlul tău ca el să se evidenţieze faţă de fontul standard. De obicei, fontul pentru titlu este de până la două ori mai mare decât cel obişnuit

avantaj sau rezumat

Inserează un avantaj sau un rezumat al ofertei tale în titlu: Avantajul ( beneficiul) ar trebui să aibă ca ţintă clientul tău, nu pe tine sau pe altcineva. Chiar dacă foloseşti un alt personaj în titlu, asigură-te că în ultimă instanţă el are legătură cu clientul tău şi cu avantajele pe care acesta le poate obţine. Apropos de personaje…

personaj in titlu

Introdu un personaj în titlu: Datorită lui, pagina ta de vânzări va fi mai interesant de citit, şi în majoritatea cazurilor el are legătură directă cu cei cărora te adresezi.