Plasarea si continutul ofertelor 1Există foarte multe situri care îşi ascund ofertele, făcând practic imposibilă identificarea acesteia de către vizitatori.

Deci unde trebuiesc plasate ofertele?

**Dacă pagina web conţine o ofertă foarte lungă, va trebui să plasaţi cererea undeva în pagina a doua de text. Din acest moment aţi captat atenţia vizitatorilor voştri şi le-aţi arătat că site-ul vostru oferă informaţii preţioase.
Ei vor inclina să vă dea adresele de email, din moment ce aţi creat o legătură stransă.

**Dacă pagina voastră NU conţine o ofertă foarte lungă, puteţi plasa formularul chiar la începul paginii. (Aceasta este partea din pagina web cea mai vizibilă vizitatorilor). Ochii vizitatorilor sunt de obicei atraşi în partea stângă-sus a primei pagini, deci acesta este un loc foarte bun pentru plasarea formularului de înregistrare.

**Puteţi crea o ofertă specială care să-i îndrume către o anumită pagină a site-ului vostri.

Atragerea potenţialilor cumpărători este mai mult decât un proces, este o artă. Trebuie să faceţi acest lucru periodic, constant şi într-o manieră convingătoare.

Emailurile cu oferte

Mai important este faptul că, prin adăugarea unor noi stimulente, cu fiecare email trimis, oferta va deveni mult mai interesantă şi mai greu de ignorat.

Dacă unii cumpărători nu au răspuns până la sfârşitul campaniei, puteţi să le trimiteţi un nou email pentru a le furniza informaţii suplimentare.

De exemplu, mesajul final ar putea consta într-o întrebare:

De ce nu au cumpărat?

Sau, puteţi să transformaţi mesajul final într-un chestionar la care oamenii să răspundă .

Sau puteţi să le oferiţi cateva bonusuri gratuite, ca un fel de răsplată pentru timpul pe care vi l-au acordat.