Sa plecam in aventura – start afacere

 

 

Plecam in aventura 1A vă pune pe roate propria afacere este o aventură. 

Nu ştiţi exact unde vă va conduce, dar actul de a îndeplini fiecare pas este incredibil. Fiecare pas pe care îl faceţi vă aduce mai aproape de realizarea idealului vostru.

start afacere

 

Start afacere – Pentru a face această aventură dis­tractivă:

 • Aveţi încredere în voi înşivă. Să ştiţi că veţi face alegerile potrivite pentru a vă transforma pasiunile în realitate. Convin­gerea influenţează realitatea. Aveţi încredere în voi înşivă, în ideea pe care o aveţi şi energia voastră îi va atrage pe alţii care vă vor ajuta să reuşiţi.
 • Aşterneţi-vă ideea de afacere pe hârtie.În cazul în care citiţi aceste randuri, există probabil o idee în voi care aşteaptă să se nască. Se află acolo când vă treziţi dimineaţa şi când mergeţi seara la culcare. Se simte ca un prieten neastâmpărat. Luaţi cea mai apropiată bucată de hârtie, şerveţel sau bucată de bilet, chitanţă şi notaţi.Ideea voastră este astfel născută şi vie, pregătită pentru a se transforma într-o afacere de succes.
 • Acordaţi-vă timp.Alocaţi o anumită parte din fiecare săptămână în care singurul lucru pe care îl veţi face este să lucraţi la ideea voastră. Nimic nu vă va distrage atenţia – acesta este timpul vostru special. Poate fi foarte puţin, ca de exemplu, o oră sau două pe săptămână. Dedicaţi-vă acestui timp şi vă veţi transforma visul în realitate.
 • Păstraţi-vă mintea deschisă şi aveţi încredere în in­stinctele voastre.Acesta nu este momentul potrivit pentru a vă judeca pe voi sau pe alţi oameni. Ascultaţi-i pe ceilalţi şi învăţaţi de la ei.
 • Faceţi o listă cu motivele pentru care nu puteţi con­strui afacerea. Includeţi tot ceea ce vă opreşte din imple­mentarea ideii pe o listă – de la „Nu sunt educat” până la „Nu am suficienţi bani”.
 • Rupeţi acea listă.Trebuie să înţelegeţi că nu este nimic de pe acea listă care să vă oprească dacă sunteţi dispuşi să munciţi din greu şi să riscaţi.

Nu aveti nevoie de o firma de contabilitate sau de avocatura pentru a face acest lucru!

Informatiile prezentate in acest sit va vor ajuta  să treceţi peste obstacolele pe care le întâlniţi.
Cu încredere, rupeţi acea listă în cele mai mici bucăţele cu putinţă şi aruncaţi-le peste umărul vostru drept pentru a vă aduce noroc.

Pe măsură ce faceţi acest lucru, spuneţi-vă: „Singura barieră care mă opreşte de la îndeplinirea idealului sunt eu.”

 • Începând din această seară, faceţi o listă cu De făcut în fiecare seară. Păstraţi această listă într-o carte pentru a vă putea revedea realizările oricând simţiţi nevoia. Dacă trebuie să contactaţi pe cineva, notaţi-vă numărul de telefon şi adresa pe fiecare listă De făcut pentru a nu fi nevoiţi să le căutaţi mai târziu.

Începând de mâine, îndepliniţi sarcinile de pe lista pe care aţi întocmit-o.

Structuraţi-vă lista punând la înce­put sarcinile care afectează pe termen scurt afacerea.

Plecam in aventura 2Câteva idei pentru a vă întocmi mai uşor lista cu ce trebuie făcut sunt:

 • Rezolvaţi mai întâi sarcinile cele mai grele şi iritante – vă eliberează mintea şi timpul pentru a face alte lucruri. (Vor sta în mintea voastră iritându-vă oricum!)
 • Tăiaţi sarcinile de pe listă pe măsură ce le îndepliniţi.
 • Sărbătoriţi cu „felicitări” mentale; durează doar câteva secunde.
 • Nu vă descurajaţi. Ţineţi minte că este dificil să vă realizaţi visul şi că voi faceţi paşi pozitivi în această direcţie.

Respectaţi-vă cuvântul. Respectaţi-vă cuvântul faţă de voi înşivă şi faţă de ceilalţi, pentru că reputaţia voastră vă poate deschide uşi sau vi le poate închide in afacere. Dacă spuneţi că veţi face ceva, faceţi! Şi dacă nu puteţi face, nu promiteţi.

Creaţi un spaţiu de lucru. Pregătiţi un spaţiu confortabil in colaborare cu Casa Anke unde vă puteţi petrece timpul lucrând, chiar dacă este în bucătărie sau la subsol. Pe măsură ce timpul trece, veţi strânge uneltele şi informaţiile de care aveţi nevoie.

Spaţiul vostru poate cuprinde: o masă mare pentru a putea lucra având suficient loc, un computer, un scaun confortabil pe care să staţi, spaţiu de depozitare, un loc special pentru această carte, lumină bună, un telefon si cani personalizate.

Va puteti aprinde o tigara electronica si apoi sa incepeti treaba…