Componentele unei afaceri online de succes

 

componentele unei afaceri onlineComponentele unei afaceri online de succes

 

1.    un plan de afaceri

2.    o nisa de piata

3.    un produs pe care sa-l vindeti cu profit

4.    un sit web unde sa prezentati produsul realizat

5.    un sistem care sa puna intreg procesul de vanzate pe pilot automat  (trebuie sa vindeti produsul in cel mai eficient mod posibil). Acest sistem sa faca 95% din munca, chiar daca nu sunteti prezent

6.    o strategie de promovare care sa atraga noi clienti automat, fara munca manuala. Acesti clienti trebuie atrasi fara cheltuieli prea mari de publicitate

7.    tehnici de vanzare prin care noii clienti sa fie convertiti in clienti fideli, care sa cumpere noi produse, pe termen nelimitat

Asa cum ati vazut, sunt mai multe modele de afaceri, dar totul se rezuma la acesti 7 pasi.

Parcurgeti-i in mod corect si veti obtine succesul dorit. Este suficient sa neglijati sau sa sariti peste un singur pas si totul va fi in zadar.

In afara de aceste 7 componente cheie, mai sunt foarte multe detalii care trebuie tratate cu maxima atentie pentru a obtine profituri consistente. Vom discuta despre fiecare la momentul potrivit.

Haideti sa discutam despre fiecare componenta, in cateva cuvinte.

 

Planul de afaceri

Planul de afaceri este ca o schita pentru afacerea ta. Vom vedea care sunt motivele pentru care trebuie intocmit un plan de afaceri, cine si cand trebuie sa-l intocmeasca, care este modul de intocmire, cum se prezinta.De asemenea, va voi arata cateva trucuri si cateva teme.

 

Nisa de piata

Aceasta componenta iti arata modul cum poti gasi o nisa de piata care te intereseaza si unelte cu care sa verifici daca ea este profitabila. Exista mii de nise de piata, putin cunoscute, care valoreaza o avere.

 

Produsul

TREBUIE sa ai propriul produs daca vrei sa obtii rezultate.Dar asta inseamna, foarte multa munca. Dezvoltarea propriului produs sperie multa lume.

Va voi arat diferite cai pentru a gasi produse pe care sa le vindeti cu profit. Aici veti vedea ce ar vrea sa gaseasca un potential client si cum sa-l aranjezi intr-o forma cat mai atragatoare. Care sunt cele mai bune formate (carti electronice, audio, video, software, situri pentru membri, etc) si un plan complet pentru stabilirea unei oferte care sa-l vanda foarte repede.

 

Automatizarea procesului de vanzare

Cum sa setezi un sistem automat care construieste o lista cu clienti, primeste comenzile, livreaza produsul, si apoi urmareste sa faca noi vanzari.

Cum sa construiesti un sit web, sa realizezi o scrisoare de vanzari, sa folosesti diferite sisteme de testare prin care sa imbunatatesti rezultatele, uneori chiar in lipsa ta. Este mult mai usor decat s-ar crede. Poti rezolva foarte usor aceste probleme, chiar daca nu ai abilitati tehnice.

 

Cum sa atragi clientii

componentele unei afaceri onlineO afacere moderna, indiferent cat de mica sau de mare, este, fara un plan de marketing pe Internet, fie o afacere exclusiv locala, lipsita de aplicabilitate practica la distanta, fie o afacere implementata simplist si fara prea multe perspective in timp si spatiu.

Pentru ca situl dvs. sa poata fi vazut de cat mai multi vizitatori , trebuie sa incepeti o campanie de promovare Nici cel mai bine realizat sit web nu valoreaza nimic , daca el nu este adus la cunostinta publicului.

Cum sa creezi un sistem de vanzari repetate

Prima vanzare este numai inceputul. Vanzarile repetate te fac bogat.

Iti voi arata o strategie care sa transforme un client obisnuit intr-un client loial care va cumpara de la tine in mod repetat si-ti va aduce profituri uriase.

 

Asadar, iata care este formula castigatoare:

•     Intocmiti un plan de afaceri

•    Gasiti o nisa de piata competitiva

•    Alegeti  un produs atractiv

•    Realizati un sit web

•    Automatizati si perfectionati procesul de vanzare

•    Atrageti o multime de cumparatori

•    Transformati noii cumparatori in clienti fideli