Secretul unei afaceri pe internet

secretul unei afaceri onlineUna dintre strategiile fundamentale, ale unei vieţi ce merită să fie trăită, este să ştii de ce fel de informaţii ai nevoie pentru a-ţi realiza scopurile.
Iar după ce vei şti ce trebuie să cunoşti, va trebui să afli cum aduni aceste cunoştinţe.

  •  Dacă vrei să ai succes, studiază succesul.
  • Dacă vrei să fii fericit, studiază fericirea.
  • Dacă vrei să câştigi bani, studiază cum să achiziţionezi bogăţii.

Cei care vor să obţină aceste lucruri nu o fac din întâmplare. Trebuie mai întâi să studiezi, iar apoi să aplici în practică.
Vrei să ştii cât de mulţi oameni se îmbogăţesc studiind? Ai dreptate, foarte puţini.
Luând în considerare cât de mulţi bărbaţi şi femei caută bogăţia şi fericirea, ar trebui să le studieze cu atenţie. De ce nu o fac? Este un alt „mister al vieţii”.

Unul dintre cele mai bune sfaturi ale vieţii se află în Biblie.
În această carte extraordinară există o frază, care spune: „Dacă vei căuta, vei găsi”.  Deci, acesta este modul în care poţi descoperi noi cunoştinţe care creează noi idei. Caută.
Pentru a descoperi ceva, trebuie mai întâi să cauţi.
Ai nevoie de o idee mare, care să-ţi schimbe viaţa?
Foarte rar va cădea din ceruri. Dar dacă vei căuta cu îndârjire cunoştinţele de care ai nevoie, ideea potrivită îţi va ieşi în cale, adesea când te vei aştepta cel mai puţin

Nu este nevoie de studii superioare pentru a face bani cu ajutorul internetului.
Multe persoane au reusit, fara a avea studii superioare. De fapt, tot ce trebuie sa faceti este sa aflati cu exactitate si apoi sa oferiti oamenilor ceea ce ei isi doresc cu adevarat!
Bineinteles ca… ii puteti taxa pentru acest privilegiu. Incercati sa gasiti sau sa fabricati un produs care rezolva o problema comuna, atata timp cat exista indeajuns de multi oameni care au aceeasi problema. Puteti crea singuri un lucru sau ,,ceva” ce isi doresc oamenii, sau puteti gasi pe altcineva sa-l faca. Sau, puteti gasi o solutie gata facuta, pe care sa o furnizatii potentialilor clienti.
De exemplu, o carte electronica. Apoi, asigurati-va ca oamenii cu aceasta problema sunt informati in legatura cu produsul dvs. si veti avea numai de castigat.
Pe scurt, iata care sunt etapele:

1. Descoperiti o problema comuna

Exista mai multe metode de a afla care sunt problemele cu care se confrunta oamenii.
Daca aveti o lista de contacte, pur si simplu intrebati-i daca au nevoie de ajutor, sau daca au de rezolvat vreo problema. Va puteti uita pe Blog pentru a afla ce doresc sa afle.
Exemplu: o problema de actualitate este criza cu care se confrunta toata lumea. Incercati sa oferiti solutii care sa-I ajute pe oameni sa depasesca acest moment dificil.
Alte probleme cunoscute, dar care raman mereu in actualitate sunt: banii, cariera, copiii, relatiile interpersonale, etc.

2. Furnizati o solutie

Informatia este forma in care se furnizeaza solutia.
Desigur, puteti gasi si solutii fizice la anumite probleme, insa costurile si complexitatea dezvoltarii unei astfel de solutii este de multe ori peste posibilitatile reale. In schimb, informatia este usor de obtinut, vinde si transporta. Cu ajutorul internetului, este suficient sa downloadati un singur fisier, cum ar fi un e-book sau un raport.Puteti sa creati aceasta solutie de unul singur. Investigati problema aparuta si gasiti rezolvari si proceduri care sa duca la solutionarea acesteia.

Internetul este o sursa foarte buna pentru obtinerea solutiilor. Oamenii sunt dispusi sa plateasca pentru a obtine solutiile prezentate intr-un format usor de inteles.In cazul in care considerati ca nu aveti suficiente cunostinte sau nu sunteti in masura sa realizati acest produs de unul singur puteti desemna pe altii sa faca acest lucru pentru dvs.
Este un lucru cunoscut faptul ca exista multi oameni capabili de a crea grafica, siteuri, carti, programe. la un pret mult mai mic decat ati crede initial. Exemple:

  • un ghid despre afaceri online
  • o carte despre retete culinare
  • un catalog cu plante medicinale
    Nu conteaza daca subiectul a mai fost abordat, intotdeauna poti interveni cu ceva nou.

3. Asigurati-va ca oamenii care au problema respectiva pot gasi cu usurinta solutia propusa

Secretul 1In esenta, asta inseamna promovare online. Este poate cea mai importanta parte din administrarea unui website de succes.
Oamenii stiu la ce sa se astepte, ei sunt vizitatori calificati.
Pot accesa website-ul plecand de la un articol, un link de pe un alt website, un link platit de pe unul din motoarele de cautare, gen Google Adwords. Cu putin noroc, acesti vizitatori pot fi atat de dornici sa gaseasca o solutie la problema lor incat vor cumpara imediat ceea ce le oferiti. Pentru a atrage vizitatori calificati trebuie sa va asigurati ca toti care ar putea fi interesati de produsul dvs. il pot gasi.

4. Sursele de venit multiple reprezinta fundatia succesului pe termen lung

Contrar parerii majoritatii oamenilor, cheia succesului nu este doar sa vinzi un produs la cat mai multi oameni.
O lista de cumparatori care au incredere, valoreaza o avere.
Odata stabilita o relatie de incredere prin vanzarea unui prim produs, o sa va fie foarte usor sa le oferiti noi produse sau servicii, chiar mai scumpe, intr-un mod regulat, pe care acestia sa vi le cumpere.Aici se pot castiga banii cu adevarat.Vanzarea unor produse facute de altcineva este cel mai usor mod de a incepe o afacere online. Chiar daca multi oameni vor sa faca bani online, ei nu au nici o idee despre cum sa-si atinga telul.
Pentru cei care vor sa faca cat mai repede bani online ,, Marketingul prin afiliere” si ,,Network  Marketing” au fost special create pentru a-i ajuta sa-si atinga telul cat mai rapid. Marketing-ul afiliat necesita inscrierea intr-o retea si apoi sa vinzi produsele prin websitul tau. Afiliatul iti va da un URL special de urmarire pe care sa ii folosesti in publicitate. De fiecare data cand un client acceseaza pagina afiliata si cumpara un produs sau un serviciu, primesti un comosion.

Din propria experienţă online, vă pot spune că aceştia sunt paşii principali.
Asa cum vedeti, NU este nici un secret.
Nu este ceva extraordinar, ascuns, subtil, irealizabil.

Pe de alta parte, nu este nici un lucru simplu, care poate fi făcut de mantuială.
Un produs bun nu apare din senin. Sunt mai multe etape importante în dezvoltarea şi lansarea lui, la fel cum sunt mai mulţi paşi in realizarea unui sit web sau pentru atragerea clienţilor si convingerea lor sa cumpere produsul realizat. Despre toate aceste etape, vom discuta pe larg in capitolele urmatoare.

Dvs. sunteţi componenta de bază. Ambiţiile şi slăbiciunile, interesele, calităţile şi obiectivele personale vor decide ce tip de afacere să începeţi, precum şi dimensiunea acesteia.

ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE:

Iniţierea si dezvoltarea unei afaceri pe Internet

Avantajele unei afaceri online

Libertatea- Avantajul major al unei afaceri pe Internet

Vis frumos sau un cosmar

Stabilirea obiectivelor unei afaceri online

Reguli de baza in stabilirea obiectivelor

 4 scopuri importante pe care le puteti realiza pe Internet

Calitatile necesare unui intreprinzator online

Componentele unei afaceri online de succes

Puteti castiga bani online  prin: abordarea unei piete tinta, crearea unei liste de clienti cu nevoi comune,
consolidarea unei relatii de incredere cu acestia, apoi oferirea periodica de produse si servicii mai bune,
produse pe care acestia isi doresc sa le cumpere.