Servicii de webdesign, hosting,
promovare online, SEO, publicitate,
consultanta (fonduri europene, contabilitate, criptomonede, etc)

  1. Creare website-uri si magazine online
  2. Optimizare WordPress
  3. Gazduire Web si Cumparare nume de domenii
  4. Promovare prin retele sociale, optimizare SEO, review-uri produse, etc
  5. Consultanta pentru obtinerea de Fonduri Europene
  6. Consultanta in contabilitate

Cele mai bune servicii online

Evident, fiecare dintre noi isi doreste sa gaseasca o lista cu cele mai bune servicii care pot fi prestate pe net. Si asta din simplul motiv ca in ziua de azi toti avem nevoie de asa ceva.

Cu atat mai mult atunci cand ne-am aventurat deja in deschiderea unui magazin online. Problema principala este insa ca nu e deloc simplu sa gasim cele mai bune servicii online sub aspectul pret – calitate.

Si sa va spun de ce.

Asa cum bine stim cu totii, internetul in sine este un ocean vast in care se ascund o gramada de comori care asteapta sa fie descoperite. Doar ca simpla folosire a unui motor de cautare – fie el si unul performant de talia lui Google – nu ne este intotdeauna de folos din acest punct de vedere.

Firmele sau freelancerii care ofera cu adevarat servicii bune pentru site-uri sunt destul de greu de gasit. Sfatul meu este sa apelati la grupurile de pe retelele de socializare pentru a obtine referinte de la cei care au lucrat deja cu ei.

Aceasta este doar una dintre modalitatile de gasire a unor persoane calificate pentru prestarea acestor tipuri de servicii. E adevarat, este cea mai eficienta, insa nu este unica.

Daca nu veti reusi sa ajungeti la rezultatul scontat in acest fel, o alta cale pe care v-o recomand este postarea de anunturi de recrutare.

Cum ar veni, schimbam tactica cu 360 de grade si ne punem in postura celui care face angajari, chiar daca ceea ce cautam noi este lucrul pe baza de contract.

Pentru aceasta putem apela la site-urile specializate in gasirea fortei de munca, la site-urile de mica publicitate gen olx sau sa ne intoarcem din nou la grupurile de pe FB sau alte asemenea retele de socializare.

Si un amanunt important: nu va recomand sa lucrati la negru cu cei pe care ii contactati in vederea executarii unui astfel de job. E bine sa faceti contract nu numai pentru ca este ilegal si va expuneti astfel unor probleme cu fiscul pe care cel mai bine este sa le evitati.

Insa cel mai mare avantaj al incheierii unui contract este ca acolo puteti stipula inca de la inceput tot ceea ce doriti sa va fie prestat in materie de servicii, ca si pretul pe care l-ati convenit cu firma sau freelancerul agreat.

Si nu uitati: inainte de a bate palma cu cel care vi se va lauda ca stie tehnici de construire si promovare a oricarui site, e bine sa ii cereti sa va arate portofoliul sau.

Astfel va puteti convinge din start daca ceea ce este in stare sa faca este exact ceea ce cautati voi.

Mai departe, dupa ce negociati pretul contractului este absolut necesar sa stabiliti si perioada de timp maxima in care va fi dus la bun sfarsit proiectul pe care i-l incredintati.

Si, cum ochiul stapanului ingrasa vita, asigurati-va ca puteti sa urmariti pas cu pas tot ceea ce se intampla pe parcursul derularii relatiilor contractuale.

Mai exact: nu platiti nimic in avans! Puteti face plati partiale, pe masura ce sunt duse la bun sfarsit diferite etape ale proiectului.

Este mult mai simplu sa corectati eventualele greseli din mers decat sa constatati ca la sfarsit este ceva ce nu merge asa cum ar trebui.

Daca veti urma toti acesti pasi, vanzarile nu vor intarzia sa apara.

Succes!