Recomandari primite de la utilizatorii
cartii si DVD-ului “Afaceri pe Internet”

” Web-ul astazi , ca si cel de ieri si cel de maine se afla intr-o continua transformare si metamorfoza care pe cei mai multi fie ii lasa rece fie ii ameteste si ii descurajaza in incercarea de a intelege mai mult. Exista insa si o minoritate care fie din curiozitate, fie din interes financiar sau alte interese, doreste sa cunoasca mai mult si vor sa stie ce se intampla in spatele cortinei. Pentru acestia, cartea “Afaceri pe Internet” este o introducere foarte abordabila si bine structurata in diversele aspecte ce tin de dezvoltarea unui site web, pornind de la proiectare, implementare si promovare. Desi pe web exista din abundenta resurse legate de aceste aspecte, dupa cunostinta mea nu mai exista o carte cu o asemenea abordare publicata in limba romana. ”

Gigel Chiazna

Antreprenor/Webmaster, Librarie.net

“Cartea este de un real folos celor care vor sa-si faca o pagina web cu resurse proprii. Ea demonstreaza ca o pagina web poate fi facuta de oricine, fara cunostiinte deosebite. Ceea ce am apreciat eu este faptul ca nu prezinta informatii despre limbajul HTML, despre care gasiti suficiente pagini gratuite pe Internet , ci propune o trecere etapizata prin cele 3 segmente esentiale ale crearii unui site web : Proiectare, Publicare, Promovare, care sa usureze misiunea si sa dea raspunsurile la unele intrebari de care inevitabil te vei lovi. “

Bogdan Manolea

Bucuresti, Director Executiv , Asociatia pentru Internet si Tehnologie

“Cartea electronica “Afaceri pe Internet” reprezinta o premiera in spatiul virtual romanesc. Ofera intr-un mod simplu , pe intelesul tuturor , o serie de informatii esentiale in procesul de realizare al unui sit web. In plus , ofera foarte multe legaturi utile catre diverse alte situri si carti electronice. In acest mod nu am mai fost nevoit sa navighez pe Internet in cautarea unor resurse si informatii de care aveam nevoie. In concluzie, consider ca aceasta carte trebuie citita de catre toate persoanele care sunt interesate sa inceapa propria afacere pe Internet”

Marcu Adrian

Consultant IT, Petrom S.A.

“Cred ca a sosit si in Romania vremea sa putem spune ca o firma nu exista daca nu are o prezentare pe Internet.
Cartea “Afaceri pe Internet” apare chiar la timp pentru a ne pune la dispozitie un instrument deosebit de util in actiunea de promovare pe Internet a unei afaceri”

Dumitru Fetcu, Brasov

Prof. Universitar Dr. Ing., www.transterm.ro

“Am rasfoit cartea si vad scrise multe idei utile pentru cei care vor sa porneasca la drum. E bine ca sunt trecute si multe idei practice!”

Florin Muresan

Bucuresti, CEO Squirrly

“In ceea ce priveste cartea si DVD-ul pe care le-am cumparat de la dvs. am doar cuvinte de lauda. Informatiile si programele pe care le-ati inclus pe DVD sunt foarte folositoare. Abordarea este pragmatica, ca si in cazul cartii. De aceea, recomand cartea si DVD-ul tuturor celor care folosesc Internetul si in special acelora care abordeaza sfera afacerilor. Pot gasi multe informatii, pentru care ar pierde foarte mult timp si bani, daca ar trebui sa le caute ei insisi”.

Eduard Bratu

Focsani

“Cartea “Afaceri pe Internet“este un fel de ghid pentru toate persoanele ce vor sa isi deschida o afacere online, cu tot felul de tutoriale atat in programarea si organizarea site-ului cat si in ideea propriu-zisa de afacere. Pana acum nu am mai vazut un astfel de ghid atat de bine pus la punct si mi se pare ca e accesibil chiar si unei persoane fara o baza prea mare de cunostinte in domeniu dar care e dispusa sa invete. Si eu sunt dispus sa invat ….”

Cristi Buta, Bucuresti

Full Stack Developer

“Am gasit ceea ce cautam – cartea electronica “Afaceri pe Internet – Ghidul succesului “!
A trecut ceva timp de cand incerc sa gasesc un manuscris electronic cu continut atat de logic, documentat, usor de inteles si pus in fapt. Acum deja astept urmatoarea destainuire virtuala, pe care nu numai curiozitatea ma ispiteste dar si dorinta de a cunoaste ceva nou”

Ioan Danut

Bucuresti

“Cartea si DVD-ul sunt o adevarata valoare, merita toti banii.  Ganditi-va ca numai pentru a cauta si descarca de pe Internet toate acele programe si materiale, cineva cheltuieste mult efort si timp. In carte,  totul este sistematizat si prezentat intr-o forma clara si logica, este usor accesibil chiar si pentru un incepator. Felicitari din tot sufletul, apreciez enorm realizarile dvs. Sunt mereu avida de noi informatii, asa ca daca veti mai avea astfel de oferte, nu ezitati sa mi le trimiteti”.

Dr. Teodora Coman

Bucuresti

“Materialele de pe DVD sunt interesante si utile pentru toti cei care vor sa-si faca o idee despre ceea ce inseamna webdesign, dar mai ales celor care vor sa incerce placerea construirii unui sit web. Informatiile sunt bine structurate si alese cu grija. Ca sugestie, as vrea vrea sa va propun includerea pe DVD a unui exemplu de site web (cu toata structura de directoare si fisiere) pe care, cei ce doresc, sa-l aiba ca model”.

Marius Ceobanu

Comanesti

“Am comandat cartea si DVD-ul “Afaceri pe Internet- Ghidul Succesului Online” si am fost placut impresionat de continutul bogat de informatii cu un limbaj la indemina oricui. Ele contin foarte multe informatii din mai multe domenii si consider ca ar fi de folos oricarui fan al calculatorului. Va felicit pentru aceasta impresionanta lucrare si va multumesc pentru accesul la aceste informatii.”

Nicu Velicu

Arad

In lumea fascinanta a Internetului, am descoperit cartea “Afaceri pe Internet – Ghidul succesului online”.
Ea poate constitui punctul de plecare in activitatea de realizare a unui site de comert electronic pentru incepatorii in domeniu, oferind, de asemenea, elemente utile si pentru profesionisti.
Structurata simplu, logic, concis, cartea ofera o cantitate impresionanta de informatii si resurse prezentate intr-un mod interesant si atragator.
Va multumesc pentru efortul de a-mi oferi toate acestea, intr-o singura carte, in limba romana, la un pret mai mult decat rezonabil.”

Roxana Petrescu

Bucuresti

“Pot sa va spun ca m-ati facut de-a dreptul fericita cu aceasta carte, avind posibilitate sa invat cu usurinta niste lucruri care inainte mi se pareau imposibile. Curind voi incerca sa imi fac si o pagina web si sa incerc sa vand cateva produse online. Numai o minte deosebit de inteligenta poate sa simplifice lucrurile intr-o forma atit de clara. “

Ioana Leonda

Chicago, SUA

Materialul cuprins pe DVD este deosebit de interesant, captivant si in egalã mãsurã util. Citind articolele apãrute pe www.afaceri.net si continutul cartii,  îti dai seama de munca imensã de documentare ce se ascunde în spate pentru a ne pune la dispozitie,nouã celor interesati de cunoastere,un material bogat si deosebit de atractiv. Nu pot decât sã multumesc, încã o datã, pentru ca ati avut initiativa scrierii acestei carti si ati realizat acest DVD. Felicitãri!”

Florin Medelet

Timisoara

Atunci când vrei altceva pentru viața ta decât tot ceea ce ai experimentat până la momentul prezent, lucrurile încep să se întâmple. Mintea începe să lanseze dorințe în Univers, iar acesta trimite exact ceea ce știe că îți e cel mai bine de folos.
Când înțelegi circuitul banilor, începi să te gândești că cel mai bine e să pornești o afacere pe cont propriu, asta însemnând, dat fiind că suntem în secolul 21, existența pe internet prin vânzări sau pur și simplu pentru informații.

Afaceri pe internet/Ghidul succesului online“, carte în format de hârtie cu peste 300 de pagini bine structurate căreia i-a fost asociat și un DVD este exact trifoiul cu 4 foi pentru afaceri. Pur și simplu nu putea fi scrisă mai bine, pentru că dacă atunci când citești o carte și autorul acesteia te face să și pui ușor în practică ceea ce te-a făcut să citești, ce-ți poți dori mai mult?

Te simți exact ca în școală, când un profesor cu har, te face să iubești și să înveți cu plăcere materia pe care acesta o predă.
Ce-ți mai rămâne de făcut?
Citești cartea ca pe un roman de aventuri și apoi pur și simplu pui în practică ceea ce cu răbdare și cu migală ți-a fost adus la cunoștință, pentru un nou început în viața ta.

Luminita Toma

Lugoj