“Reclama de 30 de secunde” a produsului

 

Reclama de 30 de secunde 10 reclama de 30 de secunde este un rezumat scris al scopurilor voastre, al produsului vostru şi al planurilor de marketing. Descrie în mod concis afacerea voastră şi explică de ce va fi un succes.

Scopul acesteia este de a vă ajuta să organizaţi tot ce aţi conceput până în acest moment, astfel încât să vă puteţi împărtăşi ideea potenţialilor cum­părători, investitori, reporteri sau parteneri.

Chiar dacă nu aţi creat o ilustrare reală a ideii voastre, aveţi destule informaţii să vă vindeţi produsul chiar acum. Aţi creat un nume pentru ideea voastră, v-aţi definit consumatorii, aţi notat be­neficiile, aţi comparat produsul vostru cu cel al competiţiei, aţi des­coperit articole de presă şi aţi găsit chiar şi strategii pentru a con­tracara ameninţările care vă aşteaptă. Sunteţi, probabil, mai pregătiţi decât majoritatea oamenilor care fac deja afaceri.

Totuşi, pentru ca oamenii să înţeleagă cu adevărat ce este produsul vostru şi ce beneficii oferă, trebuie să condensaţi informaţia într-o declaraţie concisă şi puternică.

Aveţi aproximativ treizeci de secunde pentru a face o impresie care să rămână în mintea tuturor oamenilor pe care îi întâlniţi. Doar treizeci de secunde şi nu mai mult. Cu cât sunteţi mai încrezător şi în cunoştinţă de cauză în acele treizeci de secunde, cu atât este mai probabil ca oamenii să vă asculte şi să creadă în voi.

O persoană trebuie să audă un mesaj de cel puţin cinci ori înainte de a-l putea înţelege şi de a-l reţine. Trebuie să creaţi un mesaj simplu care să vă placă şi care să aibă un impact asupra clienţilor voştri.

Important

Folosiţi reclama de 30 de secunde tot timpul. 

Este un mod personal, pasional de a construi o bază solidă (şi de a câştiga clienţi) pentru afacerea voastră.

Pentru a vă anunţa afacerea, trebuie să vă concepeţi un mesaj scurt şi puternic care să fie auzit continuu. Acest mesaj este ceea ce se numeste  „o reclamă de 30 de secunde”. Această reclamă vă îngăduie să prezentaţi rapid un mesaj clar, consistent despre afacerea voastră, despre clienţii ei şi despre avantajele ei unice. Reclama devine fundaţia pentru planul vostru de marketing. Prin urmare, creaţi o reclamă de 30 de secunde şi spuneţi-o tuturor oamenilor pe care îi întâlniţi pentru că nu puteţi şti niciodată cine vă poate recomanda unui nou magazin, unor noi clienţi sau unor noi in­vestitori.

O avertizare: Este posibil să concepeţi o reclamă de 30 de secunde atât de eficientă, încât oamenii să creadă că deja aţi început afacerea. Puteţi să vă şi întrebaţi: „De ce nu vând nimic încă?

Această reacţie este normală. Priviţi înapoi la tot ce aţi realizat până acum şi la toţi oamenii care v-au ajutat să realizaţi aceste lucruri. Prin această muncă grea aţi construit o bază solidă pentru afacerea voastră; aşa că, asiguraţi-vă că nu vă puneţi în pericol afacerea prin a face un serviciu sau produs inferior aşteptărilor doar pentru că sunteţi nerăbdători să începeţi.

A răspunde întrebării voastre este simplu: Nu a venit încă momentul. Nu aţi fi putut parcurge tot acest drum fără să vă construiţi o bază, pas cu pas. Bucuraţi-vă de laude, ţineţi oamenii la curent cu progresul vostru şi continuaţi să consolidaţi o afacere care va alunga competiţia atunci când decideţi să începeţi.

Scopul reclamei de 30 de secunde

Reclama de 30 de secunde 2O reclamă de 30 de secunde este o declaraţie scurtă, de cinci­zeci de cuvinte sau mai puţin, care descrie produsul, beneficiile sale şi clienţii săi. Reclama voastră de 30 de secunde vă ajută să prezentaţi un mesaj clar şi concis care lasă o primă impresie puternică şi pozitivă. Vă ajută să deveniţi cunoscut ca furnizor al unui anume beneficiu.

Nu trebuie să le spuneţi oamenilor totul despre afacerea voas­tră pentru a-i determina să vă contacteze. Este nevoie doar să înţeleagă beneficiul pe care îl oferă produsul vostru.

Scopul reclamei de 30 de secunde este de a-i face pe oameni să îşi amintească beneficiul produsului vostru şi să întrebe: „De unde pot cumpăra?” sau „Cum faceţi acest produs?” Vă ajută să vă comunicaţi ideea într-un mod eficient, în termeni pe care toată lumea îi poate înţelege, astfel încât să vă poată încadra mult mai uşor în mediul de afaceri.

Treizeci de secunde nu reprezintă mult timp, aşa că trebuie să vă alegeţi cuvintele cu atenţie. Reclama voastră de 30 de secunde se poate îmbunătăţi, pe măsură ce descoperiţi mai multe despre produsul vostru şi observaţi reacţiile oamenilor la anumite cuvinte. Va deveni curând un obicei – când oamenii vor întreba despre afacerea voastră, veţi răspunde prin reclama voastră de 30 de secunde.