Aplicatii personalizate, solutii eCommerce,
Webdesign si Promovare online

 

Iti dezvolt si promovez afacerea pe internet cu un remarcabil fler creativ!
Sunt designer si programator, dezvoltator web independent, din Craiova.

Freelancer cu o vasta experienta in domeniul digital sub toate aspectele: web design, SEO, dezvoltare aplicatii web.

O abordare diferita cu rezultate extraordinare!

Proiectez, construiesc si sustin site-uri web si aplicatii sofisticate, dezvoltare web personalizata pentru a crea si a mentine experiente digitale inovatoare.

Dezvolta-ti inteligent afacerea cu instrumentele pe care ti le pun la dispozitie:

Aplicatii personalizate

Creez software adecvat pentru modul in care tu lucrezi.
Aplicatiile personalizate ofera valoare si inteligenta companiei tale. Cand este simplu sa faci totul, poti face orice!Managementul relațiilor cu clienții

Creste profitabilitatea cu aplicatii web profesionale. Complexitatea livrata in solutii simple!

Creare aplicatii web la comanda, infrastructuri software capabile sa rezolve orice problema! Programez tehnologia sa lucreze pentru tine!

 • Fiecare business are propriul flux de lucru, iar, solutiile standard nu sunt intotdeauna cele mai potrivite pentru ceea ce trebuie sa faci. Nu sunt perfecte pentru afacerea ta si poate fi greu, sau imposibil, sa le implementezi.

 

 • Dezvoltarea unei aplicatii web care sa faciliteze mangementul activitatilor din cadrul companiei devine un curs inteligent de actiune. Usurezi munca angajatilor si accelerezi procesele interne cu un sistem software focalizat pe planificare, organizare si performanta.

 

 • Creez aplicatii web customizate, programe software, accesate online de pe orice dispozitiv cu internet. Soft dezvoltat la comanda conform cerintelor si specific business-ului tau. Nu necesita invatare pentru ca urmeaza modelul dupa care tu lucrezi. Perfect adaptat si usor de exploatat.

De ce ai nevoie de o aplicatie web personalizata?

Platformele web preconfigurate ofera solutii standard la provocarile generale care pot sa nu corespunda nevoilor companiei 100%. Iar daca esti nevoit sa configurezi intregul sistemul, bazandu-te doar pe cateva caracteristici relevante pentru tine, va trebui sa petreci timp pretios pentru a afla cum functioneaza.

In schimb, cu o aplicatie web customizata, te bucuri de functii relevante care servesc interesele unice ale companiei. Prin cartografierea nevoilor tale, iti ofer performanta, inovare si impartasesc viziunea ta pentru rezultate mai bune si mai rapide.

Solutii eCommerce

Solutii e-commerce custom sau open source, pentru magazine online care iti aduc rezultate si clienti fericiti. Solutii personalizate pentru comertul online, fara template-uri, abonamente lunare sau preturi ascunse. Dezvoltare site si platforma e-commerce custom.

Castiga inimile clientilor cu experiente personalizate!

 • Magazinele online sunt excelente pentru comertul electronic, insa multora le lipseste acea experienta extraordinara a clientului in intreaga sa calatorie – de la descoperirea produsului la decizia de cumparare.

 

 • Succesul in ecommerce presupune un echilibru delicat intre intelegerea afacerii, strategia de brand, experienta utilizatorului, continutul si design-ul intuitiv. Fiecare mesaj, chemare la actiune sau etapa gresita pot afecta conversiile.

 

 • Cu un design UI / UX curat si intuitiv, compatibilitate mobila si incarcare rapida a paginilor, vei avea mai multe cosuri finalizate si o valoare medie mai mare a comenzilor. Creez un magazin online personalizat, scalabil si flexibil, suficient de simplu pentru a fi gestionat. Iti construiesc solutia potrivita de ecommerce.

Agentiile de e-commerce ofera platforme bogate in functionalitati si template-uri. Putine ofera insa, un design excelent si convingator. Dezvoltarea corecta a magazinului este cea care transforma cel mai mare numar de vizitatori in clienti.

Ca si proprietar de business online esti interesat de functionalitati care sa te ajute intr-o gestionare cat mai usoara a magazinului, lucru normal, dar, potentialii clienti nu iti impartasesc acest interes. Nu sunt curiosi ce platforma ecommerce sustine magazinul tau online si in niciun caz nu cumpara pentru ca tu folosesti o solutie open source, custom sau SaaS.

Atunci cand cerinte precum, experienta utilizatorului, design unic sau caracteristici personalizate, nu sunt indeplinite, pierzi clienti. Ai nevoie de o solutie de comert electronic completa, personalizata. Conduse cu viziune si inspirate de perfectiune, serviciile mele personalizate de dezvoltare a comertului electronic sunt obligate sa iti ofere magazinul online la cheie. O solutie care reflecta valorile brand-ului pe care le asociaza cu siguranta calitatii si satisfactia consumatorilor.

Promovare pe Google si Facebook

Servicii de optimizare, SEO. Cresti rapid vizibilitatea in prima pagina Google a cuvintelor cheie de interes! Atrage clienti prin servicii de optimizare site, SEO, performante.

Prin optimizare site atragi trafic, iar un site care atrage trafic aduce clienti, foarte multi. Investeste rapid in servicii de optimizare, SEO, si promovare pe Google.

Creare website 1

 • Cresterea traficului organic in site implica un abonament de servicii seo profesionale care sa iti duca site-ul in primele locuri pe Google. Optimizare SEO, ca metoda de promovare, ramane singura tehnica care atinge aceste obiective.

 

 • Rezultatele campaniei SEO depind de strategia de optimizare web, cat de bine este executata, de preturi corecte care sa justifice acel abonament sau pachet de servicii SEO si inca un aspect important, pe care multi nu il realizeaza: corelatia dintre volumul concurentei dintr-o nisa si competenta profesionistilor SEO.

 

 • Te ajut sa castigi clienti prin optimizare site pentru motoarele de cautare, cel mai de pret avantaj in fata competitiei. O strategie care combina cercetarea, continutul, SEO si elemente comune din marketing-ul pe motoarele de cautare (SEM).


Creare site-uri web

Prin serviciile de creare site si web design, va promovam firma in mediul online, conferindu-i o prezenta web impecabila. Site-urile profesionale, create dupa particularitatile si pentru necesitatile fiecarei companii, ajuta afacerea sa se extinda si sa atraga clienti noi.

Pentru a tranforma vizitatorii site-ului in clienti ai afacerii, garantam o experienta placuta, utilizare intuitiva si acces rapid la informatii.

Folosim cele mai noi tehnologii din domeniu pentru a realiza site-uri care sa fie gasite rapid de motoarele de cautare, si astfel, de catre potentiali clienti. Toate site-urile create de noi sunt securizate, perfect functionale in orice browser si la orice rezolutie, adaptabile oricarui echipament mobil.

 

Creare magazine online

Daca sunteti in cautarea unei modalitati eficiente si comode prin care sa va promovati produsele comercializate sau serviciile prestate, atunci solutia cea mai potrivita este un magazine online.

Crearea unui magazin virtual reprezinta extinderea afacerii dumneavostra in mediul online, care continua sa atraga din ce in ce mai multi clienti. Acesta este pasul catre o piata larga de desfacere, la care puteti avea acces in mod rapid. Comertul electronic atrage clienti din toate lumea si astfel afacerea se extinde la nivel international.

Un magazine online vine cu o serie de avantaje, cum ar fi:

 • poate fi accesat imediat, oricand, de oriunde;
 • se pliaza perfect pentru utilizarea pe echipamente mobile, laptop, tableta, telefon;
 • comoditate si usurinta in plasarea comenzilor;
 • siguranta la efectuarea platilor;
 • descriere ampla pentru fiecare produs;
 • posibilitatea de a include galerii foto, filme video de prezentare, documente, link-uri, etc.

 

Pentru detalii si oferte va rog sa ma contactati la telefon 0727359797