De ce are nevoie firma ta de constructii de un website?

Indiferent daca sunteti meserias, subcontractor, antreprenor, furnizor sau consultant, lipsa unui site web si prezenta online poate fi o oportunitate pierduta.

Dar de ce conteaza cu adevarat site-ul web pentru firma de constructii ? in continuare vom prezenta 5 motive simple pentru care este important sa ai site web si sa fi relevant online.

Indiferent daca sunteti meserias, subcontractor, antreprenor, furnizor sau consultant, lipsa unui site web si prezenta online poate fi o oportunitate pierduta. Dar de ce conteaza cu adevarat site-ul web pentru firma de constructii ? in continuare vom prezenta 5 motive simple pentru care este important sa ai site web si sa fi relevant online.De ce are nevoie firma ta de constructii de un website? 1

Motivul 5 – Competitia ta are deja unul.

Serios, ce companie de constructii cunoasteti in prezent care nu are site web? Majoritatea companiilor de constructii pana la un an de la infiintare au cel putin un site web. Asigurati-va ca faceti acelasi lucru! In secolul 21 pare neprofesionist si neorganizat sa nu ai unul. Pentru astfel de proiecte puteti apela la firme specializate in domeniu precum TGADesign

Imagineaza-ti ca ai un client cu posibilitatea de a alege intre doi antreprenori. Ambii cu oferte similare si aceiasi reputatie, dar unul are un site web personalizat, cu foarte multe imagini cu lucrari trecute si actuale, pe care credeti ca il va alege?

Motivul 4 – Oameni te pot gasi pe Google

Cautarea locala pentru servicii de constructii este din ce in ce mai popualara. Cautarea locala pe Google este lista de companii care apar pe pozitii fruntase atunci cand se cauta termeni precum “caut firma constructii Ploiesti”, rezultatele gasite sunt doar pentru firme de constructii in judetul Ploiesti. Aceasta este o metodalitate gratuita de a-ti face compania mai observata.

De obicei, atunci cand cineva nu este familiarizat cu peisajul comercial are nevoie de sfaturi si astfel ajunge sa apeleze la Google. 

 

Motivul 3 – Fa-o pentru clientii tai existenti

Una dintre supararile mele in industria constructiilor sunt companiile de mijloc sau companii mari care inca isi folosesc adresele de email de la google sau yahoo. Fiti mandri, creati-va un brand, cumparati un nume de comeniu care se foloseste cu brandul dumneavoastra si utilizati-l la email.

In domeniul constructiilor se practica metoda de angajare “cunosc un baiat”, prin creearea unui site web, veti avea un portal prin care oameni pot trimite detaliile lor sau sa intre foarte usor in contact cu firma.

De asemenea, ii permite oricarui client sa va share-uiasca pe retelele sociale sai pentru a deveni si mai vizibili in mediul online.

 

Motivul 2 – Retelele sociale ajuta la raspandirea informatiilor

Facebook, Instagram, Whatapp si multe alte retele sociale au un lucru in comun, ajuta la raspandirea informatiilor despre firma ta. Postand articole interesante din domeniul tau de activitate si folosind hashtagurile si locatia in mod corect poti acapara o foarte mare audienta care poate este interesata de serviciile tale. Este o ideie buna daca vrei sa iti faci publicitate gratuita.

Alte beneficii in a avea conturile de social media sunt grupurile de oameni cu interese asemantoare si oameni din domenii asemanatoare cu mii de urmaritori. Aceastea pot reprezenta o alta sursa de a te promova online.

Motivul 1 – Este mult mai usor decat inainte

Acesta este motivul numarul unu si este adevarul, este mult mai usor sa ai un site web de prezentarea a serviciilor tale in constructii. Realizare unui site web si accesarea online este mai usoara ca niciodata, exista si servicii gratuite specializate pe piata din Romania, precum www.prolist.ro, unde iti poti creea pagina ta personalizata pentru a-ti expune serviciile.

Daca alegi sa iti faci singur un site web sunt optiuni precum wix, sitecube, care iti permit sa faci website-uri simple si frumoase cu un editor drag and drop. Angajarea unui profesionist in dezvoltarea site-ului de la idee pana la creare si optimizare este relativ ieftina daca va ganditi cate beneficii puteti utiliza! 

Articol extern