Tips in alegerea unui rucsac dama

Cel care a inventat rucsacul la sigur a fost o persoana care avea simtul praticitatii.
Atunci cand vrem sa cumparam un rucsac dama casual, apar o multime de intrebari: ce marca, pentru ce suma, din ce material, cu cate buzunare?

Sfaturi pentru alegerea unui rucsac dama

  • In primul rand, cand alegi un rucsac, acesta ar trebuii sa se potriveasca in garderoba.

Daca te-ai indragostit la prima vedere de un rucsac sport galben stralucitor, iar stilul tau este, in general, descris ca de afaceri, atunci uita de aceasta dragoste: nu va aduce beneficii tinutei tale. Rucsacul trebuie asortat cu numarul maxim de piese vestimentare din garderoba. Dar poate fi si un accent de culoare daca stii sa imbini armonios culorile.Tips in alegerea unui rucsac dama 1

  • In al doilea rand, atunci cand iti alegi rucsacul, ai grija la marime si compartimentare.

Trebuie sa ai un spatiu pentru laptop, pentru documente si pentru alte chestii marunte. Un rucsac fara numarul potrivit de compartimente pentru dispozitive este o alegere gresita.poveste proasta. Cu siguranta acest criteriu este practic decisiv in alegerea unui rucsac.

  • In al treilea rand, trebuie sa ai posibilitatea reglarii curelelor.

S-ar putea sa descoperi ca  curelele nu sunt suficient de lungi sau sunt prea scurte pentru silueta ta.. Este mai bine sa detectezi aceasta neintelegere inainte de a cumpara un rucsac dama piele.

  • Este necesar sa fie determinate functiile rucsacului.

Daca vorbim despre un accesoriu de moda, atunci nu este absolut necesar sa facem cerinte asupra acestuia sub forma unui spate ortopedic. Iar daca suntem in cautarea unui rucsac versatil pe care planuim sa il luam in calatorii, atunci un spate captusit si ortopedic este pur sis implu obligatoriu.

  • Tesatura

Rucsacuri din piele sunt versatile, potrivite pentru orice look.  Sunt elegante si la moda. Rucsacurile de dama matlasate sunt o asociere imediata cu geanta Chanel, simbolul elegantei, iar un rucsac dragut in stil etnic va adauga originalitate imaginii oricarei femei.

  • Culoarea

Este si o chestiune de gust. Rucsacuri de dama difera de accesoriile pentru barbati doar prin prezenta accesoriilor decorative: strasuri, lanturi etc. Principalul lucru este ca lucrul nu arata prea luminos si stangaci.

Urmareste sfaturile de mai sus dar alege cu inima. Tie care rucsac iti place cel mai mult?Tips in alegerea unui rucsac dama 2

Articol extern