Plasa de umbrire eficienta, investitia pentru o recolta bogata

Vara, la bloc, oamenii nu stiu cum sa scape de soare. E suparator ca persoanele ramase in locuinta sa suporte caldura 7-8 ore pe zi sau cele care merg la serviciu sa intre intr-un cuptor supraincalzit la intoarcere. Se dau sfaturi la televizor si se fac improvizatii. Unii se refugiaza in baie si stau mult timp in cada cu apa rece. In baie de regula este racoare si intuneric, dar nu se poate sta ore intregi in acea incapere.

Cei care au bani, isi monteaza aparate de aer conditionat, in timp ce ceilalti merg pe solutii mai ieftine. Sunt puse in geam cearsafuri albe care in prealabil au fost tinute in apa rece.Plasa de umbrire eficienta, investitia pentru o recolta bogata 1

Confortul va depinde insa de calitatea tesaturii. Daca aceasta este rara, prin bucata de panza va intra in aceeasi masura soarele in casa. Situatia s-ar schimba, daca gradul de umbrire ar fi de 40%. In situatia aceea, gradul de umbrire ar reusi sa anuleze aproape jumatate din puterea soarelui care intra in casa si supraincalzeste si arde.

Oamenii reusesc sa se ingrijeasca singuri, sa aleaga masuri care sa le sporeasca gradul de confort. Dar plantele? Ele nu pot fugi, fiindca au radacinile fixate in pamant si se afla in sere sau in solare. De ele trebuie sa se ingrijeasca fermierii, mai ales ca au la dispozitie plasa umbrire 6m latime.

Cu alte cuvinte, se pot trage storurile si peste solare si sere si recoltele vor fi mult mai bogate, fiindca plantele nu se mai usuca si nu mai au de suferit din cauza soarelui. In plus, plasa de umbrire, avand gradul de umbrire de 40% este benefica si oamenilor care lucreaza in sera. Castravetii ajunsi la maturitate trebuie sa fie culesi, oricat de cald ar fi in sera. De cele mai multe ori, lucratorii din sere transpira abundent si au senzatia ca nu mai pot respira.

Cand plasa de umbrire este asezata peste folia solarului, conditiile de munca sunt mult imbunatatite.

Folia de umbrire este livrata in pachete de dimensiuni diferite, gandite pentru a acoperi solarul, dar si culturile aflate in aer liber. Primul pachet costa 240 de lei si plasa de umbrire lata de 6 metri are o lungime de 30 de metri. Vestea buna este ca exista pachete plasa umbrire in care produsul are o lungime de 100 de metri, preturile lor fiind de 634 de lei.

Fermierul are la dispozitie si pachete cu lungimea de 20 de metri, de 10 si 50 de metri.

Plasa de umbrire poate fi instalata in 20-30 de minute, daca echipa este priceputa si are la dispozitie tot ceea ce este necesar.

Sunt gospodari carora nu le place sa vada gazonul din curte uscat. Adevarul este ca iarba uscata prematur de soare aduce o nota de tristete. Cand vede prima frunza galbena sau primul smoc de iarba uscat, omul stie ca venirea toamnei este iminenta, iar timpul rece inseamna alungarea a tot ce este viu din mijlocul naturii.

Gazonul poate fi mentinut verde mult timp, chiar pana la cadearea primei brume. Bine irigat, la adapostul unei plase de umbrire, pe suprafata acestuia nu se va zari un fir uscat de iarba.

Mandria unei gospodine este gradina ei cu flori. Are acolo margarete, trandafiri, crini, bujori si hortensii. Se trece o floare, infloreste alta si gradina schimba infatisarea si parfumurile. E trist insa cand trandafirii se ofilesc inainte de a inflori din cauza caldurii! Plasa de umbrire poate proteja si fragilele flori si le lungeste atat frumusetea, cat si viata.

Nu este nevoie ca fermierul sa mearga la magazin sa puna plasa de umbrire in masina si sa isi lase plantele si animalele singure in tot acest timp. Magazinul Regalfermierul stie cat de scump este timpul pentru un agricultor, de aceea livreaza produsele care se pot comanda online la adresa indicata.

Orice tine de casa si de gradina, de ferme si de lucratul pamantului poate fi comandat online, iar dupa cateva zile produsele sunt aduse acasa. Are nevoie fermierul de o roaba sau de un carucior platforma pentru a cara ingrasamintele sau lazile pline cu fructe si legume?

In magaziunul online se afla si una si alta. Roabele au preturi diferite, in functie de marimea cuvei si a materialului din care este facuta aceasta. Sunt roabe cu cuva din otel, cu cuva zincata, din plastic sau din alte metale.

Nici pentru motocoasa nu trebuie sa plece gospodarul de acasa. Ea impreuna cu hidroforul, minitractorul, sistemele de irigatie si semintele sunt livrate acasa.

Un fermier adevarat si-a format deja deprinderea de a accesa site-ul acestui magazin pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a le asigura plantelor confortul.

Sute de produse sunt ordonate pe categorii, preturile sunt accesibile, calitatea garantata, iar sistemele de plata flexibile.

Achitarea marfurilor este permisa atat prin transfer bancar, cat si cash, la livrare. Pe site exista si un filtru de cautare care asigura accesul rapid la produsul dorit.

Acum este timpul ca plasa de umbrire sa fie pusa in cosul electronic, iar comanda finalizata, sa fie montata pe racoare, iar cand se va declansa canicula sa fie bine si pentru plantele din sere, dar si pentru oamenii care lucreaza in acel loc.

Cine doreste lamuriri in plus, fata de informatiile de pe site poate suna la numarul de telefon (0371) 230 241 sau poate sa scrie un e-mail pe care sa il expedieze la adresa de mail. Un specialist este disponibil tot timpul pe site si invita vizitatorii magazinului sa discute cu el pe chat.

Articol extern