De ce tot mai multe persoane opteaza pentru monitoare late

 

Monitoarele late au devenit atat de cautate, incat merita cu siguranta toata atentia. Daca va intrebati de ce sa cumparati un astfel de monitor, noi va oferim mai jos toate informatiile de care aveti nevoie.

Pentru inceput, vom mentiona si faptul ca in momentul in care aveti nevoie de monitoare refurbished, puteti gasi inclusiv variante late si moderne. Recomandarea noastra este sa alegeti rezonabil si responsabil astfel incat sa ajungeti la produsele dorite. Puteti accesa magazine online Dab-It unde veti gasi tot ce aveti nevoie.

Obtineti rezolutie maxima

In majoritatea cazurilor, cu cat ecranul este mai mare, cu atat rezolutia este mai mare. Aceasta regula generala este importanta pentru oricine pasionat de calitatea imaginii computerului sau.

Desi este posibil ca doua ecrane de dimensiuni diferite sa aiba aceeasi rezolutie, monitoarele moderne si mai largi au de obicei capacitatea de a afisa un numar mai mare de pixeli decat omologii lor mai mici.De ce tot mai multe persoane opteaza pentru monitoare late 1

Mai multi pixeli inseamna ca imaginile vor fi mai clare si veti putea vedea mai clar orice lucru la care lucrati. Ati fost vreodata la un optometrist si vi s-au plasat diverse lentile in fata ochilor pentru a vedea daca va imbunatatesc sau inrautatesc vederea?

Monitoarele de inalta rezolutie sunt similare in sensul ca ofera o claritate sporita. Cu cat ochelarii sunt mai mari (sau raportul de aspect mai mare), cu atat veti putea vedea mai multi pixeli.

O experienta media mai buna

Rezolutia maxima este incredibil de importanta pentru creativii care redau imagini 3D cu o precizie reala si pentru profesionistii din domeniul sanatatii care au nevoie sa vada o imagine in cele mai fine detalii, doar pentru a oferi cateva exemple.

Avantajele oferite de capacitatea unui monitor cu ecran lat de a imbunatati sarcinile de lucru sunt evidente, dar divertismentul si relaxarea primesc si ele un impuls major atunci cand investesti in acest tip de afisaj. Bucurati-va de filme in formatul in care au fost menite sa fie vizionate, parcurgeti retelele sociale si simtiti-va ca sunteti acolo sau cititi carti online, cu mai putina tensiune asupra ochilor.

Cand continutul media umple ecranul pentru a oferi afisare de la margine la margine, va veti bucura de o experienta de calitate superioara cu tot continutul cu care interactionati.

Treci inaintea curbei

De obicei, disponibila numai pe monitoarele cu ecran ultrawide, cea mai recenta dezvoltare in peisajul designului vine sub forma unui monitor curbat. Avand o panta usoara spre interior pe ambele parti, monitoarele cu ecran lat curbat devin din ce in ce mai populare atat printre utilizatorii obisnuiti, cat si printre utilizatorii de PC-uri.

De ce sa optati pentru un monitor curbat? Nivelurile de distorsiune scad, puteti utiliza un camp vizual mai larg, iar ochii tai depun mai putin efort pentru a absorbi o imagine prezentata pe un ecran curbat. Deoarece ecranul se pliaza in mod natural pe vederea  periferica, nu trebuie sa va concentrati atat de intens asupra aprecierii intregului afisaj, ceea ce inseamna mai mult confort si ochi mai odihniti. Articol de dab it

Articol extern