Compara electrice Mercedes EQ: EQC 400 vs. EQV 300

 

Avantajele automobilelor electrice sunt deja cunoscute de mulți șoferi, iar alegerea unui Mercedes electric este o opțiune tot mai populară.

Dacă te tentează ideea de a șofa un model electric de la Mercedes, alegerea ta se poate concretiza cu ajutorul Auto Schunn. 

Pe site-ul auto-schunn.rodealer auto cu reprezentante in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timișoara, găsești diferite modele de automobile electrice, masini rulate la prețuri excelente. 

Unul din cele mai căutate modele Mercedes EQ este modelul EQV 300 E Avantgarde Airmatic Design Distronic, un VAN electric solid și impresionant.

Compara electrice Mercedes EQ: EQC 400 vs. EQV 300 1

mercedes-eq-electrice-auto-schunn-romania

Disponibil la un preț de 86.490 euro fără TVA, față de prețul de listă de 102.923 euro, acest model rulat este atent verificat și certificat pentru a corespunde exigențelor Mercedes. 

Cu un rulaj de doar 3000 km, acest vehicul electric arată impecabil și uimește prin liniile elegante și masive. Motorul electric de 150 kW este alimentat de la o baterie HV 90 kWh.

Caroseria de culoare gri metalizat este perfect asortată cu interiorul tapisat cu piele Lugano neagră și cusături auriu roze. Linia de echipare opțională Avantgarde este completată de pachetele de design interior și exterior. Pachetele de asistență la rulare fac condusul mult mai facil, pe orice traseu.

Sistemul de frânare optimizat și senzorii de monitorizare a presiunii în anvelope oferă mai multă siguranță.  Iluminarea cu LED este concepută inteligent, inclusiv farurile și sistemul de semnalizare, chiar și oglinzile laterale sunt iluminate ambiental.

Echiparea interioară înseamnă confort superior. Sistemele de climatizare Thermotronic cu aer condiționat semiautomat realizează o atmosferă cât mai plăcută în interiorul vehiculului.

Scaunele sunt încălzite și sau ventilate în funcție de temperatura ambiantă având inclusiv suport lombar la scaunul șoferului. Fiecare detaliu este menit să sporească confortul și să ofere o stare de bine la volanul unei mașini electrice performante. 

Un alt model recomandat de vehicul electric de la Mercedes este Mercedes EQC 400 4Matic AMG Premium Memory Camera 360°. Acest model electric de la Mercedes este disponibil în varianta rulată la un preț de 72.490 EUR, redus de la prețul de listă de 86.263 EUR.

Fabricat în anul 2020, acest vehicul de teren electric se prezintă într-o stare tehnică impecabilă atent verificată de către specialiștii de la Auto Schunn. rulajul este de doar 5000 km iar puterea dezvoltată de motorul electric este de 407 cp.

Elegant și confortabil acest SUV are interiorul decorat în piele Artico și microfibră de nuanță neagră, geamuri laterale și luneta de culoare închisă iar interiorul are detalii cu aspect de fibră de carbon.

Pachetul opțional AMG interior și exterior este apreciat de cei care doresc să-și achiziționeze un astfel de vehicul electric.

Unul din avantajele majore ale acestui model este legat de comunicare.  Sistemele de navigație și modulul de comunicații sunt completate de conexiunea integrata smartphonului prin Apple Car Play sau Android Auto.

Dotat cu antenă pentru GPS și telefon, automobilul electric te menține permanent în legătură cu tot ceea ce este important pentru tine. Vehiculul vine dotat cu cablu de încărcare pentru Wallbox sau stația de încărcare publică, pentru ca bateria să fie mereu gata de drum.

Sistemele de asistență opționale pentru siguranță completează dotările acestui vehicul de teren oferind o experiență de șofat incredibil de sigură și confortabilă.

Cele 2 modele electrice sunt recomandate pentru fiabilitate și prețul convenabil, fiind într-o stare tehnică impecabilă și un aspect estetic desăvârșit.

 Articol extern