Cum sa alegi cea mai buna imprimanta A3 pentru o afacere?

Tehnologia de imprimare a parcurs un drum lung in ultimii ani, iar astazi, orice afacere mica poate achizitiona echipamente A3 de printare fiabile si accesibile din punct de vedere financiar.

Daca va ganditi sa va actualizati capacitatile de imprimare la formatul A3, iata cateva aspecte pe care ar trebui le sa aveti in vedere:

  • Doriti sa printati afise frumoase, infografice sau propuneri color pe toata pagina pe care pur si simplu nu le poti imprima cu o imprimanta A4?
  • Poate ati dori sa aveti mai mult control asupra imprimantelor A3 prin mutarea proiectelor de printare in interior, dar credeti ca ar putea fi prea scump?

Scalabilitate si versatilitate:

imprimanta multifunctionala laser color A3 va poate extinde capacitatile de printare si va poate duce conceptele de design la noi culmi.

Formatul A3 va ofera o suprafata de imprimare de doua ori mai mare decat o coala A4 care masoara 297 mm X 420 mm.Cum sa alegi cea mai buna imprimanta A3 pentru o afacere? 1

Dar o imprimanta A3 nu se refera doar la imprimarea in formate mari. Cu o manipulare imbunatatita a hartiei, tavi de hartie de mare capacitate si tavi multiple, aceste imprimante pot suporta si imprimarea de zi cu zi in format A4 sau A5.

Aceasta versatilitate suplimentara ofera companiei controlul si flexibilitatea de proiectare pentru a crea o gama mai larga de proiecte de inalta rezolutie in format complet, mentinand in acelasi timp si capacitatea de a trece la dimensiunea A4 sau A5 pentru lucrarile de imprimare de zi cu zi.

Caracteristici si functionalitati multiple:

Gandeste-te la smartphone-ul tau. Nu este doar un singur dispozitiv: impreuna cu abilitatile sale de baza ca telefon, este si un instrument portabil de organizare, browser web, camera foto, galerie, etc.

Odata cu progresele tehnologice, dispozitivele de crestere a productivitatii de astazi nu sunt limitate la o singura functionalitate.

Multe dintre cele mai bune imprimante A3 de astazi sunt dispozitive multifunctionale, care incorporeaza scanare, copiere, fax si conectivitate mobila.

Capacitatea de a copia o varietate de dimensiuni de documente sau de a scana documente cu viteza il fac un bun valoros in orice mediu de birou.

Accesul la conectivitate mobila poate oferi, de asemenea, intreprinderii tale un nivel cu totul nou de functionalitate, permitandu-ti sa tipariti documente standard, fisiere PDF, fotografii si multe altele direct de pe dispozitivul mobil.

Cost pe pagina:

O masura utila pentru a compara costurile de functionare ale unei imprimante este costul pe pagina sau cat ar costa imprimarea unei singure pagini de test.

Tonerul si hartia reprezinta de obicei 90% sau mai mult din acest cost.

Pe termen lung, diferenta reala de cost intre imprimantele sau multifunctionalele A3 si A4 se rezuma la lucruri pe care le puteti controla, cum ar fi deseurile, capacitatea tonerului si de costurile de achizitie atunci cand va alegeti imprimanta.

Insa, daca nu doriti sa achizitionati un echipament nou de printare, puteti intra pe site-ul PrintingMall.ro si sa alegi o solutie de inchiriere a unui echipamente de printare potrivit nevoilor afacerii.

Consultantii Printing Mall va stau la dispozitie pentru achizitionarea sau inchirierea echipamentului potrivit in functie de nevoile afacerii dvs.

 

Articol extern