Echipamentul pentru Airsoft:
ce este obligatoriu să ai încă de la primul joc?

Ai tot auzit de Airsoft și te tentează acest tip de joc? Vrei să îți aduni grupul de prieteni și să petreci împreună cu ei timp de calitate? Atunci, pentru început, ai nevoie să știi exact ce tip de echipament este necesar pentru a juca și în ce ar trebui să investești. Citește ghidul de mai jos și, în curând, vei avea parte de numeroase ore de adrenalină și de distracție!

Pistoale Airsoft

De regulă, călătoria în lumea jocului de airsoft începe cu alegerea armei airsoft potrivite și, prin urmare, merită să începi cu acest punct.

În general, mulți oameni trebuie să decidă de la început dacă vor să înceapă cu un pistol sau o pușcă airsoft. Cu toate acestea, deoarece airsoftul devine din ce în ce mai mult un sport de echipă și este practicat pe terenurile de joc oficiale, majoritatea începătorilor investesc într-o pușcă imediat. Pistoalele sunt apoi opționale și poți participa cu ușurință la majoritatea evenimentelor Airsoft fără ele. 

Pe lângă alegerea modelului, bugetul tău și cerințele pentru armă sunt desigur decisive. Și probabil, datorită gamei foarte variate de arme disponibile în magazinele de specialitate, te poți simți oarecum copleșit în privința alegerii uneia.Echipament pentru Airsoft 1

Ai selectat un model din selecția gigantică de arme de airsoft și crezi că asta este tot? Din păcate, lucrurile nu sunt atât de simple. De ce ai absolut nevoie de accesorii, va fi explicat în continuare.

Accesorii pentru arme airsoft

Mulți oameni presupun că, având o pușcă de asalt alimentată electric, bateria și încărcătorul sunt incluse. Acesta este într-adevăr cazul majorității dispozitivelor electronice pe care le poți cumpăra. Din păcate, nu la fel se întâmplă cu pistoalele airsoft, așa că bateria și încărcătorul aproape întotdeauna trebuie achiziționate separat. La achiziționarea bateriilor, acordă atenție unui producător care oferă o calitate bună și este răspunzător în consecință în caz de deteriorare. 

Bineînțeles că ai nevoie de gloanțe de airsoft corespunzătoare, numite și BB-uri, pentru fiecare armă airsoft. Acestea sunt din plastic sau dintr-un material care este biodegradabil. Există, de asemenea, diferite greutăți pentru gloanțe pentru a se potrivi cu pistoalele tale airsoft. La pistoalele airsoft, de exemplu, se folosește predominant 0,20 gr, iar la puștile electrice de asalt 0,25 gr. până la 0,28 gr. 

Mănuși de protecție

Mănușile airsoft aparțin mai mult domeniului echipamentului de protecție decât îmbrăcămintei militare. Și orice echipament de protecție este mai degrabă obligatoriu decât opțional. Pe de o parte, airsoft este un joc de teren în care are sens să îți protejezi mâinile în consecință și, pe de altă parte, desigur, mâinile ar trebui să fie protejate și împotriva loviturilor. Acestea însă nu sunt singurele produse necesare în timpul jocului. Nu uita de hainele de camuflaj, o vestă specială și perechea de bocanci militari

Un lucru de remarcat este că nu poți folosi mănușile din alte sporturi, deoarece trebuie să ai un nivel corespunzător de senzație în ele. La urma urmei, ar trebui să fie posibil să-ți folosești armele airsoft în mod optim. 

Ochelarii de protecție

Acest subiect provoacă întotdeauna o mulțime de întrebări din partea începătorilor. Câteva întrebări tipice sunt: „Îmi pot folosi ochelarii obișnuiți?” sau „Pot să-mi folosesc ochelarii de la snowboard?” etc. Răspunsul din partea specialiștilor este un NU clar, deoarece în ceea ce privește protecția ochilor, pur și simplu nu ar trebui să-ți asumi niciun risc. Există mărci care s-au specializat în ochelari de protecție speciali pentru lumea airsoft și au toate certificările necesare pentru acest sport, protejându-ți ochii de gloanțele trase de ceilalți jucători cu bile airsoft .

Nu trebuie să faci niciun compromis aici, chiar poți să renunți la alte articole, dar siguranța se aplică mai întâi în jocul de airsoft!

Articol extern