Cum sa-ti imbunatatesti accentul
cu un pachet de cursuri limbi straine
si cateva trucuri simple

 

Te numeri printre cei care nu se multumesc cu putin?

Inveti o limba noua si urmezi acele cursuri limbi straine care te fac sa fii mai increzator pe zi ce trece, dar simti ca ceva iti scapa. Intelegi gramatica si vocabul, dar nu ai reusit inca sa obtii un accent bun?

Toata lumea stie ca aceasta este una dintre cele mai dificile parti ale invatarii unei limbi straine, chiar daca urmezi cele mai bune cursuri limbi straine online.

IBSEN iti ofera sprijinul prin profesori empatici si dedicati, care stiu cat de greu poate fi cel putin la inceput. Daca vrei sa excelezi intr-o limba straina, nu ezita sa apelezi la diverse cursuri de limbi straine si sa sa-ti urmezi visul.Cum sa-ti imbunatatesti accentul cu un pachet de cursuri limbi straine si cateva trucuri simple 1

  Da, toti avem in mod natural un usor accent intr-o alta limba, deoarece muschii din gura sunt obisnuiti cu sunetele propriei noastre limbi. Astazi ai posibilitatea sa inveti niste trucuri pentru a-ti imbunatati accentul:

 

  • Obtine cat mai multa expunere la limba pe care o inveti

Acest lucru ar putea fi prin vizionarea de filme si emisiuni TV, ascultand radioul sau pur si simplu vorbind cu nativii. Este util sa te antrenezi punand televizorul sau radioul in fundal in timp ce faci altceva, cum ar fi sa gatesti sau sa alergi. Sunetele capteaza fara ca tu sa-ti dai seama.

 

  • Vorbeste cu voce tare in fiecare zi

Exerseaza sa rostesti cele mai dificile sunete cu voce tare in limba pe care o inveti. Cand faci acest lucru, acorda atentie modului in care se misca gura si pozitia limbii. Acest lucru te va ajuta sa iti antrenezi muschii gurii pentru a lucra pronunta mai corect.

 

  • Invata exercitii de dictie

Acestea te pot ajuta cu adevarat sa iti exersezi accentul. Gaseste unul care nu este prea dificil, repeta-l de cateva ori incet (poti chiar sa faci asta in fata oglinzii pentru a vedea cum se misca gura) si apoi incearca sa accelerezi!

 

  • Inregistreaza-te cand vorbesti

Acesta este un mod cu adevarat util de a auzi unde obtii accentul corect si unde gresit. De asemenea, antreneaza memoria muschilor din gura, ceea ce, dupa putina practica, te va ajuta sa pronunti mai usor acele sunete pe care nu le ai in limba ta materna.

Cu aceste trucuri simple, la sigur iti vei imbunatatti accentul si vei vorbi mai increzut o limba noua!

 

Articol extern