Cum să faci bani din Tik Tok

 

Tik Tok-ul este una dintre platformele de socializare care a crescut extrem de rapid, în special în perioada pandemiei.

Și pentru că mulți dintre utilizatorii de internet se gândesc cum sa faci bani online, iată că aceasta este o nouă metodă excelentă prin care îți poți monetiza timpul petrecut pe rețelele de socializare. 

Cu toate că aceasta a fost destinată utilizării ei de către tineri, acum de această platformă se folosesc nu doar adulții cât și influencerii și companiile. 

Pe lângă partea de promovare plătită pe care o poți utiliza pentru a-ți promova afacerea ai șansa de a-ți începe o afacere cu totul nouă aici și a face bani doar prin prezenta pe Tik Tok. 

Pentru că este greu de spus ce fel de conținut poate deveni viral pe Tik Tok, îți recomandăm să încerci cât mai multe idei și să fi foarte creativ pentru că această aplicație chiar îți permite să creezi video-uri interesante și pline de creativitate. 

Deci, hai să vedem cum poți face bani din Tik Tok?Cum să faci bani din Tik Tok 1

Tik Tok Fund

Dacă locuiești în  Anglia, Spania, Germania, Italia sau USA (pentru că acest program nu este eligibil pentru România, deocamdată) te poți înscrie în Tik Tok Creator FUND , un program care recompensează cei mai creativi utilizatori ai platformei. 

Dacă ai cel puțin 18 ani și 100.000 de vizionări ale clipurilor tale în ultimele 30 de zile, nu ezita să aplici chiar din aplicația ta de pe telefon. 

Devino Influencer

Cu cât postezi mai des, cu cât clipurile tale sunt mai originiale și devin mai virale, cu atât ai șanse mai mari să devii un Influencer pe Tik Tok și să primești bani de la companiile pe care alegi să le recomanzi. 

Alege-ți o nișă, spune o poveste prin ceea ce faci, zilnic și adună-ți o comunitate cât mai mare în jurul tău. 

O dată ce vei avea un număr mare de urmăritori vei fi considerat influencer iar contractele de colaborare vor veni înspre tine, garantat. 

Vinde produse urmăritorilor tăi

Fie că ai produse create de tine, produse achizitionate de la furnizori sau faci marketing afiliat, prin Tik Tok ai șanse foarte mari să vinzi. 

Conținutul video este mult mai convingător decât textul iar cu cât povestea pe care o vei spune despre produsele tale prin video-uri creative va fi mai captivantă sau mai simpatică cu atât vei avea mai mulți clienți. 

Nu uita să folosești produsele pe care le vinzi în conținutul tău pentru ca urmăritorii tăi să își dorească și ei acele produse. 

Alege conținutul LIVE

Unul dintre avantajele pe care Tik Tok ți le pune la dispoziție atunci când intri Live, spre deosebire de alte platforme de socializare este acela că urmăritorii tăi își pot arăta aprecierea față de tine oferindu-ți cadouri virtuale pe care le poți transforma în bani reali. 

Înainte de te folosi de această opțiune trebuie să te asiguri că ai creat relații foarte bune cu urmăritorii tăi și că aceștia sunt dispuși să îți facă astfel de cadouri. 

Aici te poți folosi de programe de educare, de podcast-uri sau orice alte informații le consideri relavante pentru publicul tău. 

Abordează subiecte pentru care știi că aceștia vor fi dispuși să te plătească. 

Optează pentru conținut plătit

Chiar dacă Tik Tok este o plaformă care îți oferă șanse foarte bune de a te promova organic, poți alege și conținutul plătit pentru a crește. 

Indiferent că ai un business sau îți dorești pur și simplu ca un anumit conținut în care faci anumite recomandări de produse să ajungă mult mai repede la utilizatori  atunci folosește-te de promovarea plătită. 

Creează-ți un cont pe Patreon

Patreon este o platformă de abonamente pentru creatorii de conținut. Aici poți vinde abonamente de membri pentru urmăritorii tăi, la prețuri accesibile. 

În special dacă ai multe informații de dăruit, ai multe subiecte de abordat iar fanii tăi de pe Tik Tok vor să afle mai multe de la tine decât ce le poți oferi în cele 60 de secunde, invită-i să devină membrii ai comunității tăi de pe Patreon, plătind un pret de membership lunar. 

Articol extern