Unde să cauți coduri de reducere și de ce să le folosești

Îți place să îți reînnoiești garderoba des?

Să ai mereu cele mai în-vogă accesorii însă adesea nu ai bugetul pe măsura dorinței.

Cu supra-expunerea din media, dorința de a avea de toate și de a fi peste tot devin ușor o obsesie care se poate controla tot mai greu. Sigur că există și partea cealaltă a balanței, unde cu un echilibru destul de bun, cumperi cumpătat însă nu mereu reușești să te încadrezi în buget. Pentru astfelde situații există coduri de reducere, promoții și vouchere.coduri de reducere

 

Unde găsești coduri de reducere

Cel mai simplu este să le cauți pur și simplu pe Google. De ex poți căuta: Cod reducere Sinsay, în cazul în care știi că găsești ceva pe placul tău în magazin. Dacă nu, cod reducere Aboutyou sigur găsești cu o reducere de 15%-20% pentru aproape toate produsele. Astfel produsul preferat îl poți găsi chiar și la jumătate de preț. Nu doar că faci economie, dar îți și poți cumpăra mai multe cu același buget. Înscrie-te la newsletter, fă parte din comunități în care se postează mereu cele mai noi coduri de reducere.

Fă liste cu produsele pe care ți le dorești și ține-le acolo în wishlist până găsești un cod de reducere. Satisfacția că ți-ai cumpărat acea geantă mult dorită la un preț foarte mic este imensă. Nu trebuie să te limitezi doar la coduri de reducere pentru rochii, salopete elegante, fuste midi, pantaloni evazați sau încălțăminte. Dacă îți dorești câteva palete de machiaj noi însă prețul întreg este mare, urmărește promoțiile la magazinele de profil precum Douglas sau Notino.

De ce să folosești un cod de reducere

Adesea ai impresia că până la urmă un astfel de cod este o păcăleală și de fapt prețul redus este prețul real. Până la urmă și dacă ar fi așa, tu tot ai reușit să economisești o sumă consistentă pentru produsele dorite. Secretul în a avea piese iconice care nu se demodează este de a le cumpăra în sezonul următor și nu fix atunci când au apărut. Astfel le vei găsi la reducere pentru că nu mai sunt la fel de căutate ca și cea mai recentă colecție. Sigur că codurile de reducere nu se aplică mereu pentru întreaga selecție și este posibil ca fix produsul dorit pe mărimea ta să nu fie inclus în prmoție. În acest caz există ai multe variante în funcție de cât de utilă și necesar este produsul în sine. Dacă poți face sau nu un comprimis în ceea ce privește culoarea sau modelul pentru a putea profita de un preț mai bun.

Până la urmă totul se rezumă la a vrea, a avea nevoie și avea răbdare pentru momentul ideal.

 

Articol extern