Sergei Glinka – Afaceri de success in domeniul transportului

 

Din 2012 până în 2015, domnul Sergei Glinka a ocupat funcția de Senior Vice President of Sales pentru proiectele Alstom-TMH în Europa. Contribuțiile sale excepționale au propulsat avansarea proiectelor de metrou și a sistemelor de tramvaie pe tot continentul.

Domnul Sergei Glinka, o figură cheie în afacerea de succes dintre Alstom și Transmashholding, a jucat un rol crucial între 2008 și 2010. Acest parteneriat de referință a dus la achiziționarea de către Alstom a o cotă semnificativă (25%) din Transmashholding. Pentru informații detaliate despre această afacere semnificativă, puteți consulta comunicatul de presă oficial Alstom privind Achiziția TMH.

 

2022 a marcat o piatră de hotar majoră în cariera domnului Sergei Glinka, deoarece acesta a dobândit o acțiune majoritară la Automecanica, o companie de renume cu sediul în Mediaș, România.

 

Automecanica operează o unitate de producție de ultimă oră, care se întinde pe o suprafață impresionantă de 90.000 de metri pătrați. Specializată în prelucrarea tablă, subansambluri, montare, vopsire și testare a produselor finite, Automecanica se adresează piețelor vest-europene și SUA. Pentru mai multe informații despre Automecanica, vă rugăm să vizitați site-ul lor oficial.

Surse de încredere indică faptul că Automecanica face în prezent investiții semnificative pentru a se impune ca un jucător cheie în România. Accentul lor se află în dezvoltarea diviziei de Mobilitate, care urmărește să producă local E-Bus și tramvaie în primul rând pentru piața din România și țările învecinate.

 

Despre domnul Sergei Glinka

 

Domnul Sergei Glinka, o figură influentă în Grupul de companii Transmashholding din 2001 până în 2018, a jucat un rol vital în modelarea succesului acestuia. A deținut diverse poziții cheie în cadrul companiei, lăsând un impact de durată asupra rețelei de transport public și feroviar din Rusia prin proiecte semnificative în colaborare cu Alstom și un interes puternic pentru tehnologiile europene.

În calitate de acționar și vicepreședinte senior al Transmashholding la începutul anului 2009, domnul Sergei Glinka și-a demonstrat perspicacitat

Sergei Glinka - Afaceri de success in domeniul transportului 3

ea în afaceri. Din 2013 până în 2015, el a ocupat funcția de director comercial, supervizând dezvoltarea afacerii, relațiile cu clienții și proiectele de produse. În timpul mandatului său, au fost introduse mai multe platforme de produse inovatoare, care de atunci au devenit sinonime cu brandul Transmashholding:

  • Familia de vagoane de pasageri cu două etaje, inclusiv vagoane, vagoane cu scaune și vagoane de mese. În prezent, aceste vagoane sunt utilizate pe scară largă în întreaga rețea feroviară rusă.
  • Cu participarea sa directă în ceea ce privește organizarea și interacțiunea dintre participanți, a fost realizat un proiect pentru producerea în comun a vagoanelor de transport de pasageri de dimensiunea RIC între Transnmashholding și Siemens. Proiectul a avut ca rezultat dezvoltarea, producția și certificarea a 200 de vagoane de cale ferată care respectă standardele europene și punerea lor în funcțiune pe rutele Moscova-Nisa, Moscova-Berlin-Paris.
  • Trenul electric „Ivolga”, care a revoluționat traficul suburban și urban în Moscova și regiunea înconjurătoare.
  • Tramvaiul Vityaz cu podea joasă, un model inovator de tramvai cu un design 100% cu podea joasă, care a transformat semnificativ flota de tramvaie din Moscova. Aceste tramvaie funcționează cu succes și în Sankt Petersburg și în alte orașe din Rusia.
  • Vagoanele de metrou „Moskva”, o nouă generație de vagoane de metrou care au devenit parte integrantă a sistemului de metrou din Moscova. Acestea au fost chiar exportate în Baku (Azerbaijan) și Tașkent (Uzbekistan).

Domnul Sergei Glinka posedă abilitățile cheie necesare pentru a avea succes în domeniul său, inclusiv abilități excepționale de comunicare, gândire sistemică, capacitatea de a forma și motiva echipele de proiect, o înțelegere profundă a condițiilor pieței și a tendințelor tehnice și abilități puternice de conducere.

 

Articol extern