Un teren de fotbal amenajat cu gazon artificial ca idee de afacere

 

Aproape fiecare dintre noi este familiarizat cu puterea magica a fotbalului. Jocul este un divertisment activ favorit pentru aproape fiecare adolescent, iar interesul pentru el creste in fiecare an.

Dovada in acest sens este numarul tot mai mare de cluburi si scoli sportive relevante. Astfel, este firesc sa presupunem ca o idee de afaceri bazata pe deschiderea unui teren de fotbal amenajat cu gazon artificial va deveni o intreprindere foarte promitatoare, care, cu o abordare adecvata, va aduce un venit stabil si destul de solid.

Desigur, pentru a implementa o astfel de idee „sanatoasa”, va fi necesar un capital initial. Costurile de pornire vor fi asociate cu cumpararea (inchirierea) terenului. Dimensiunea parcelei ar trebui sa permita dotarea acestuia cu un teren de fotbal. Nu te poti lipsi de cladiri sportive, camere (vestiare, dusuri), porti, standuri. In ceea ce priveste standurile, acestea pot fi echipate si dupa punerea in functiune a terenului.Un teren de fotbal amenajat cu gazon artificial ca idee de afacere 1

Dupa cum a aratat practica unor oameni de afaceri interni si straini, astfel de facilitati sportive sunt la mare cautare. Si acest lucru este destul de de inteles, deoarece un stil de viata sportiv in zilele noastre este tipic pentru diferite grupuri de sex si varsta. Sa nu uitam ca domeniile bune sunt cautate in randul profesionistilor, a caror conducere inchiriaza adesea terenuri pentru instruire si intalniri amicale. Principalul lucru este sa nu sperii potentialii clienti cu un pret prea mare. Totodata, pentru a forma o baza mare de clienti, este necesara o campanie de publicitate bine gandita. Numai in acest caz va fi posibila cererea zilnica pentru terenul tau sportiv amenajat cu gazon sintetic.

Alegerea gazonului artificial

Pentru a economisi bani, poti inlocui iarba naturala cu una artificiala. Pentru a combina fotbalul, tenisul, baschetul, este mai rational sa folosesti acoperiri acrilice, modulare. Materialul poliuretan este, de asemenea, potrivit pentru o amenajare gazon artificial. Optiunea cea mai bugetara sunt granulele de cauciuc, iar inaltimea acceptabila a acestui material este de 2-5 cm. Numai in acest caz putem vorbi despre o acoperire moale. Desigur, inaltimea suportului de iarba artificiala va determina costul acoperirii. Pentru a marca zonele, vei avea nevoie de un material adecvat, care poate fi reprezentat de nisip de cuart, granule de cauciuc si altele.

Terenul va trebui izolat prin intermediul unui gard. Totodata, vei avea nevoie si de iluminare. De ce este nevoie de iluminare? Raspunsul este simplu: in perioadele calde ale anului, este probabil ca proprietatea sa fie solicitata si dupa apusul soarelui.Un teren de fotbal amenajat cu gazon artificial ca idee de afacere 2

Astfel, dupa cum poti vedea, chiar si oamenii de afaceri incepatori isi pot forma o idee de afacere bazata pe un teren multi sport. Daca esti un antreprenor aspirant, fa conexiuni utile cu oameni de afaceri care au obtinut succes in acest domeniu de activitate. Ei iti vor oferi sfaturi practice care iti vor permite sa iti deschisi si dezvolti afacerea cu succes.

Articol extern