Trei locuri din România pe care trebuie să le vizitezi cu autorulota

 

România este o ţară minunată, cu peisaje virgine neatinse de om şi locuri în care timpul pare să se fi oprit în loc.

Multe dintre zonele României sunt unice, sunt adevărate monumente naturale conservate doar de timp…

Cel mai inedit mod de a descoperi astfel de zone este călătorind cu autorulota. O astfel de experiență este mai mult decât o vacanţă de relaxare dar şi o lecție de istorie, o sesiune educativă originală. Poți analiza cu  ofertele de inchiriere rulota și poți organiza în scurt timp o experiență inedită

Vacanţă în autorulotă a captat atenția iubitorilor de natură, furnizând în acest an pandemic o soluție unică, confortabilă şi convenabilă de distracție, relaxare şi cunoaștere. Trebuie să recunoaştem că concediile pe patru roţi sunt mult mai captivante şi mai imprevizibile decât cele obișnuite, furnizate de agenții de turism, proprietari de pensiuni şi hoteluri.

Parcul Național Munţii Macin

Munţii Macini sunt cei mai vechi din România şi unele dintre cele mai vechi formaţiuni geologice din Europa. Zona este una accesibilă atât exploatatorilor profesionişti cât şi amatorilor de plimbări puţin solicitante. Traseele turistice din Parcul Naţional Munţii Macin sunt de dificultate medie şi redusă fiind accesibile și exploratorilor mai puțin antrenați. Fauna şi flora variată, şi peisajele sălbatice neatinse de activitatea umană pot fi admirate în orice perioadă a anului. Aici există spaţii de campare amenajate dar şi zone speciale pentru parcarea autorulotelor.

Parcul Naţional Apuseni

Parcul situat în regiunea central estică a munţilor Apuseni are o suprafaţă de peste 75.000 ha, este foarte diversificat ca structură şi etajare; peisajele, fauna şi flora existente fiind incursiuni geografice autentice. Frumusețea naturii se descoperă în orice anotimp, parcul fiind deschis în orice anotimp. Turiştii ce aleg o vacanţă cu autorulota în Munții Apuseni, se pot bucura pe lângă frumuseţea naturii de experienţe autentice, făcând cunoștință cu oamenii şi obiceiurile locului. Şi în acest areal, există zone speciale pentru camparea autorulotelor.

Parcul Național Porțile de Fier

Parcul Naţional Porţile de Fier este o altă zonă unică a României, care este mai puţin populară în rândul amatorilor de concedii tradiționale. Iubitorii de natură şi experienţe inedite care aleg această destinaţie pe lângă peisajele desprinse din basme şi trasee șerpuite pot vizita  Peştera cu Apă din Valea Polevii, Faţa Virului, Râpa cu lăstuni  sau Insula Calinovăţ, locuri unice înconjurate de farmec aparte.

Aceste destinaţii nu trebuie ratate de cei ce aleg să se bucure de vacanțe autentice cu autorulote. Freedomcamper.ro încurajează explorarea naturii, venind în întâmpinarea doritorilor cu un parc de autorulote perfect echipate pentru aventură.

Articol extern