AfaceriAfaceri
Planificare
Produs
Webdesign
E-commerce
Promovare
Comanda
Afaceri 
Carti electronice

Carti electronice gratuite


Internet

Denumire/ Autor/ Marime fisier
Prezentarea continutului :
Proiectarea paginilor web
Autor: Dan Paunescu
Marimea:454 KB

  O carte electronica despreplanificarea, machetarea, programarea, publicarea si promovarea unui sit web.
Ea se adreseaza in primul rand acelor persoane care vor sa-si creeze primul sit web . In aceeasi masura , ea poate fi folositoare si webmasterilor care au proiectat si publicat deja un sit web si vor sa-l promoveze intr-un mod eficient.

Marketing pe Internet
Autor: Dan Paunescu
Marimea:584 KB
   In aceasta carte electronica veti gasi informatii interesante despre: studierea pietii; metode de investigare a nevoilor si comportamentului consumatorului; politica de pret si politica de marketing (marketingul agresiv si marketingul viral); metode si tehnici de culegere si analiza a informatiilor; marketingul in retea, etc.

Posta electronica
Autor: Adrian Andrisan
Marimea:536 KB

   Poşta electronică (sau e-mail) este unul din cele mai vechi servicii oferite de Internet. In aceasta carte electronica se dau explicatiile necesare deschiderii unui cont de email, utilizarea postei electronice, sfaturi practice, etcoptimizare Este o lucrare deosebit de utila incepatorilor.

Internet
Autor: Adrian Andrisan
Marimea: 680 KB

   O lucrare mai complexa, care explica si da exemple practice, referitor la  minimul de cunostinte necesare unui „Internaut”  incepator, pentru a putea naviga pe web.

Ce se ascunde sub carcasa unui PC?
Autor: Adrian Andrişan 
Marimea: 487 KB.

Se dau explicatiile strict necesare unui posesor de calculator referitor la partea de hard (carcasa, placa de baza ; microprocesorul, memoria; hard disk-ul si unitati de stocare) 
Curs de Windows 98
Publicat în revista saptamnala de PC si Internet Infonet News
Marimea: 439 KB

    Acest curs este destinat începatorilor în operarea sub Windows 98, dar este posibil ca si avansatii sa gaseasca lucruri utile în el. Este structurat în 30 de lectii, si fiecare lectie contine în final si exercitii pentru practicarea celor prezentate.

Medicina naturista

Terapii naturiste
Autor: Dan Paunescu
Marimea:454 KB
   Sanatatea noastra ar putea beneficia intr-o larga masura de terapii naturiste, daca acestea ar fi folosite inainte de a deveni boala cronica. In acest caz se vor evita ravagiile numeroaselor medicamente chimice administrate fara discernamant.
In aceasta carte sunt prezentate cele mai importante terapii naturiste: argiloterapia, apiterapia, balneoterapia, silvoterapia,etc.
Retete naturiste
Autor: Gheorghe Neamtu 
Marimea: 584 KB
   Civilizatia moderna a schimbat profilul activitatii fizice prestate de om, predispunandu-l la sedentarism, factor de risc implicat in geneza multor boli. Aceeasi civilizatie a modificat dieta omului, inlocuind din ce in ce mai mult hrana naturala cu preparate rafinate, prelucrate termic, spoliind alimentele de proprietatile lor vitale.
Pledoarie pentru medicina naturista
Autor: Gheorghe Neamtu 
Marimea: 527 KB
  Cele mai bune produse naturale sunt acelea care, dincolo de calitatea lor superioara, sunt insotite de cele mai bune sfaturi de folosire a acestora. In aceasta lucrare, veti gasi recomandarile necesare sanatatii dumneavoastra.
Metode naturiste de tratament
Autor: Gheorghe Neamtu 
Marimea: 564 KB
   Sfaturile date in aceasta lucrare nu sunt de natura sa inlocuiasca ingrijirile medicale! Nu trebuie niciodata sa pierdeti din vedere ca auto-asistenta are limitele sale. Cand apar simptomele unei boli nu trebuie, in nici un caz, sa faceti experiente pe propria piele sau sa ascultati sfaturile unor profani.
Pe noi ne intereseaza parerea dumneavoastră! Exprimaţi-vă obiectiv în legatura cu articolul de mai sus.
Vă rugăm să folosiţi un limbaj civilizat.
Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
Cod Securitate


AfaceriAfaceri