Prezentarile audio si video

 

Prezentarile audio

Produse digitale audio-video 1Crearea prezentarilor audio devine o metoda din ce in ce mai populara. Ati auzit vreodata de termenul podcast? Sunt foarte populare si usor de creat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa inregistrati mesajul vorbind la un microfon, sa-l puneti intr-un format .mp3 si sa-l distribuiti apoi clientilor vostri. Aveti de asemenea optiunea de externalizare a mesajului audio catre un voiceover experimentat pentru a-l face sa sune mai profesionist, dar daca sunteti intr-o nisa unde vreti sa fiti recunoscuti si apreciati, ar fi bine sa va facti cunoscuta vocea pentru potentialii vostri clienti.

Odata informatia in format audio, o puteti transmite on line prin intermediul catorva instrumente. De asemenea, infromatia audio poate fi downloadata de membrii si ascultata in computerul lor, sau salvata pe Ipod sau mp3 player.

Iata cateva optiuni pe care eu personal le-am folosit si le recomand pentru crearea si prezentarea unui web audio:

  • O metoda simpla: Web Audio Plus

Web Audio Plus este un program software usor de utilizat care va duce exact spre pasii pe care trebuie sa ii faceti cand inregistrati prezentarea audio, catre un format ce permite apoi transmiterea online. Inregisrati, uploadati, inserati un cod in pagina voastra de web si sunteti gata pentru pasul urmator! Web Audio Plus

  • O metoda mai avansata: Wimpy Player

Wimpy Player este o optiune mai profesionala si mai complicata pentru transpunerea audio web. Aduce foarte multe beneficii deoarece Wimpy Player’s control panel este foarte “pritenos” cu utilizatorul.

Prezentarile video

Prezentarile video sunt o alta modalitate de a prezenta clientilor informatia digitala.

Prezentarea video poate fi sub forma unui produs care poate fi downloadat, si poate fi usor de trimis online folosind formate .wmv, .flv, or .swf.

Doua dintre cele mai populare tipuri de prezentari video online sunt:

  • Inregistrarile Screen – cu imagine

Produse digitale audio-video 2Inregistrati informatia de pe monitorul computerului pentru prezentari vieo de tipul “cum se face? Exista diverse programe software care functioneaza extrem de usor. Cel mai des folosit este programul numit “Camtasia”. Marele si nicul dezavantaj pe care il are acest program este pretul, dar daca vreti cea mai buna inregistrare software screen, atunci Camtasia este singurul raspuns.

Exista totusi alternative mai putin cunoscute si mai iefine, precum “Cam Studio Pro”. Cam Studio Pro Exista si o versiune gratuita, dar atentie – calitatea video si a flexibilitatii pe care le aveti cu aceasta versiune gratuita, este limitata. Aceasta este versiunea gratuita a Cam Studio: Cam Studio (free version)

  • Prezentarile video In Person

Un alt mare tip de prezentare video, este prezentarea in person, a voastra sau a altei persoane implicate in proiect, care sa vorbeasca direct in camera. Prezentarile in person sunt amuzante iar unii oameni nu au tipul de personalitate potrivita pentru a sta in fata camerei si de a transmite un mesaj unui strain.

Nu gasiti intotdeauna un actor care sa citeasca scenariul vostru in fata camerei, asa ca puteti incerca chiar voi. Veti vedea apoi rezultatul! Pentru prezentarile in person aveti nevoie de echipament scump: o camera video, posibil un tripod, etc ….

Totusi, daca sunteti pregatiti sa folositi prezentarile video online pentru a va dezvolta situl, atunci puteti sa va bucurati de multele optiuni pe care vi le ofera. Aratand prezentari video in care chiar voi vorbiti despre produsul sau websitul vostru, este o dovada de mare incredere pe care o acordati nisei voastre. De asemenea dezvaluiti oamenilor o parte a personalitatii si caracterului vostru, si astfel potentialii clienti devin mai putin reticenti si mult mai increzatori in ceea ce le oferiti.

Iata cateva programe si resurse cu care puteti lucra in prezentarile video: You Tube Google Video FLV Producer

Sper ca aceasta sectiune a “Optiunilor de prezentare” sa va fi clarificat cateva posibilitati existente si care sa va ajute sa valorizati produsul pe care il oferiti! Includerea de prezentari audio si video este un mijloc usor de a justifica un cost mare si permite clientilor sa simta ca se apropie de voi, cei care oferiti produsul, auzindu-va vocea si vazand zambetul de pe fata voastra.

Nu va fie teama sa va deschideti in fata clientilor online! Acest lucru ajuta oamenii sa vada o latura personala a voastra si pe voi sa construiti o relatie solida cu clientii actuali si cei potentiali. Oamenii au tendinta de a cumpara si de a se intoarce atunci cand relatiea dintre cel care cumpara si cel care vinde este una solida.