Informatia –Produsul care se vinde cel mai bine pe Internet

Informatia- produsul care se vinde cel mai bine pe internet 1Tot ce poate fi convertit într-un format electronic se vinde pe Internet. De ce? Simplu:

Pentru că produsul poate fi descărcat instantaneu în computerul celui care îl primeşte-  Când cineva ia hotărârea crucială de a cumpăra ceva, este nerăbdător să primească marfa. Când cineva cumpără de pe Internet ceva care poate fi convertit într-un format electronic, poate avea acel lucru foarte repede, imediat după ce a dat informaţiile de pe cartea sa de credit.

Care propuneri de vânzare sunt cele mai interesante pentru oamenii care cumpără de pe Internet?

Orice cred ei că îi poate face mai deştepţi, mai fericiţi, mai bogaţi, mai sănătoşi, mai atractivi, mai populari – de fapt, orice promite o îmbunătăţire a stilului de viaţă.

Singurul factor comun în toate aceste propuneri (şi în majoritatea oportu­nităţilor pe care le veţi întâlni în primele căutări) este informaţia, şi informaţia este categoria de produse asupra căreia este bine să vă îndreptaţi atenţia în afacerea dumneavoastră pe Internet condusă de acasă:

  • Produsele informaţionale sunt cele mai bine vândute produse de pe Internet.
  • Orice poate fi convertit într-un format electronic este un produs de primă linie.
  • Produsele pentru îmbunătăţirea vieţii personale atrag cumpărătorii pe Internet.
  • Primirea imediată a cumpărăturilor înseamnă satisfacerea clientului.

Informatia- produsul care se vinde cel mai bine pe internet 2Pentru a ilustra acest punct de vedere, priviţi următorul studiu realizat recent şi publicat de Harvard Business School, studiu care trece în revistă primele douăsprezece oportunităţi pe Internet:

1. crearea averii;

2. comunicaţiile;

3. instruirea pe Internet;

4. publicaţiile electronice;

5. programele software;

6. programele educaţionale;

7. magazinele online;

8. serviciile matrimoniale;

9. facilităţile pentru cărţi de credit;

10. operaţiile bancare;

11. jocurile;

12. cărţile (electronice şi obişnuite).

Informaţia este produsul-cheie comercializat în aproape fiecare categorie de site Web care poate fi găsită pe Internet, ca, de exemplu: călătorii pe calea aerului, pe apă sau pe calea ferată, turism, hoteluri, operaţiuni bancare, asigurări, servicii de curierat, servicii pe cărţi de credit, magazine online şi instruire.

În plus, acele site-uri care vând diferite mărfuri se bazează astăzi pe informaţiile pe care ele le oferă despre obiect, deoarece clientul nu poate vedea, atinge sau testa marfa pe care ele o comercializează: maşini, mobilă, mâncare, haine etc.