Cum sa dezvoltati un produs backend 1Intr-o afacere online, succesul este determinat de existenta acestor produse care se pot vinde ulterior unei comenzi.

Inca de la inceput, cand planificati situl web, trebuie sa aveti in vedere dezvoltarea sau gasirea unor produse backend. Este usor sa le gasiti cautand pe Internet. Puteti sa va afiliati la o retea sau sa gasiti o companie care comercializeaza produse din aceeasi categorie.

Sfaturi utile

 • Atentie! De fiecare data, cand oferiti aceste produse va puneti reputatia in joc.
 • Asigurati-va ca ati incercat personal produsele, oferind cea mai buna calitate la cel mai bun pret.
 • recomandarile facute sau vorbiti cu cei care le-au cumparat deja.
 • In nici un caz, nu trebuie sa le dati clientilor un motiv sa inceteze colaborarea cu dvs.

In cazul in care oferiti produse backend printr-un program afiliat, acestea trebuie sa fie in concordanta cu produsele pe care le aveti deja in oferta.

De exemplu, este contraindicat sa oferiti ca produs backend un serviciu de gazduire web atunci cand oferta initiala contine produse de infrumusetare.

Ideal ar fi sa dezvoltati propriul produs backend. In timp, veti avea chiar o gama de produse.

Cum se promoveaza un produs backend

Este evident ca autoresponderul reprezinta calea cea mai utilizata prin care sa promovati aceste produse. Dar mai sunt si alte tehnici:

 1. Cum sa dezvoltati un produs backend 2De obicei, la un magazin care vinde aparate foto veti gasi expuse spre vanzare filme, huse pentru aparate, solutii pentru developat, etc. In acest fel, clientii care cumpara un aparat vor fi tentati sa cumpere si unul sau mai multe accesorii. Cautati sa aplicati aceasta tehnica la afacerea online.
  Oferiti produse care au o legatura directa cu ceea ce ati vandut prima data. Prezentati-le chiar pe pagina web in care multumiti pentru vanzarea efectuata.
  In acest moment, clientul este inca sub influenta comenzii pe care tocmai a efectuat-o si va fi mult mai usor de convins sa mai cumpere si altceva.
 2. O a doua sansa o aveti in momentul confirmarii comenzii sau a livrarii produselor. De exemplu, daca vindeti ebooks, plasati oferta pentru una sau doua carti (cu subiecte asemanatoare) pe pagina sau in emailul cu confirmarea comenzii. Sau in pagina unde oferiti legatura pentru downloadarea ebooks.
 3. O categorie aparte o reprezinta persoanele care s-au aratat interesate dar inca nu au cumparat. Este evident ca ele au fost initial atrase de oferta dvs. dar s-au razgandit sau produsul oferit nu le-a satisfacut toate cerintele.
  Ce se poate face in acest caz?
  Le oferim un produs similar (produs backend) de aceeasi calitate si la un pret atractiv. Este posibil sa fie interesati de noua oferta si sa reusiti sa faceti vanzarea propusa. In plus, nu va costa nimic!
  Doar un simplu email.