Afacerile pe internet – Un vis frumos
sau un coşmar care vă aşteaptă?

Afacerile pe internet-Un vis frumos sau un coşmar care vă aşteaptă? 1Haideţi să discutăm despre cum ar trebui facute afacerile pe internet, şi ce ar trebui să evitaţi pentru a avea succes.

Mai întâi să ne imaginăm câteva situaţii…

 Mirajul unei afaceri online!

Relaxaţi-vă puţin şi imaginaţi-vă că deja aţi pus pe picioare afacerea dvs., că profitul deja a început să apară, iar produsul dvs. este foarte căutat. Mai mult, într-o săptămână obişnuită pagina dvs. atrage 9000 de vizitatori, de asemenea ei sunt înscrişi pe site şi primesc pe mail buletinele dvs. cu ştiri. Toate acestea au loc zilnic. Se pare că aţi realizat o pagină profitabilă!!!

Imaginaţi-vă că toate acestea au loc în timp ce dvs. sunteţi la serviciu sau pur şi simplu dormiţi. Aceasta este influenţa pe care o aveţi asupra clienţilor.

Poşta electronică este plină de mesaje de la clienţi şi vizitatori, formularul de comandă este şi el foarte solicitat, iar pilotul automat vă preia comenzile şi… toată lumea este mulţumită şi nerăbdătoare să vadă cu ce produse noi o mai impresionaţi.

Aşadar, acesta este potenţialul real al afacerii dvs. şi încrederea de care vă bucuraţi.

Influenţa asupra clienţilor + Automatizarea + Promovarea în masă = Venit pasiv permanent!!!

Aceasta este soluţia pentru a vă transforma visul în realitate. Totuşi până la vis trecem cu toţii prin realitate, drept urmare trebuie să muncim mai mult ca să ne putem permite visele!!!

Coşmarul unei afaceri pe Internet!

Haideţi să aruncăm o privire şi în istoria afacerilor pe internet, pentru a ne crea o imagine asupra tuturor situaţiilor care trebuie evitate.

Iată cum se desfăşoară lucrurile de obicei: comerciantul rămâne de obicei impresionat de o scrisoare de vânzare (un anunţ bine ticluit); el îşi pune speranţa în anumite oportunităţi de afaceri; cumpără mai multe produs cu drept de revânzare şi păstrare integrală a profitului; se înscrie pe mai multe programe afiliate şi cooperează cu o serie de reviste electronice de profil; încarcă apoi în jur de 10-15 bannere pe mai multe programe afiliate. Încearcă apoi să caute mai multe strategii pe internet şi să îşi facă pagina cât mai atrăgătoare pentru a avea foarte multe accesări.

Sună frumos şi simplu această activitate. Speranţele că produsul se va vinde şi că veniturile vor creşte peste noapte sunt destul de mari, însă sunt ele cu adevărat posibile?

Munca sa nu a dat însă rezultate. A pierdut ceva pe drum şi nu a dat atenţie tuturor detaliilor. S-au „cheltuit” luni întregi de muncă şi s-a acumulat atâta stress pentru nimic.

Cine este de vină? Nimeni, bineînţeles, doar lipsa unui plan de afaceri, lipsa unor teste prealabile, lipsa unor paşi premergători demarării unei afaceri pe internet. Documentarea prealabilă este un lucru fără de care nu se poate!.

Din propria experienţă online, vă pot spune  ca exista trei elemente principale, care trebuie luate in considerare, daca doriti sa incepeti o afacere online de succes:

  1. Dezvoltarea unui produs care are cautare pe piata
  2. Crearea, dezvoltarea, intretinerea si actualizarea unui site web
  3. Atragerea pe acest site a clienţilor dispusi sa cumpere produsul respectiv

Fiecare va fi dezvoltat in extenso pe acest sit si in cartea  “Afaceri pe Internet -Ghidul succesului online

Asa cum vedeti, NU este nici un secret in afacerile online.

Nu este ceva extraordinar, ascuns, subtil, irealizabil.

Pe de alta parte, nu este nici un lucru simplu, care poate fi făcut de mantuială. Este nevoie de foarte multa munca pentru a reusi. Un produs bun nu apare din senin. Sunt mai multe etape importante în dezvoltarea şi lansarea lui.

La fel, sunt mai mulţi paşi in realizarea unui sit web sau pentru a atrage clienţii si a-i convinge sa cumpere produsul realizat.

De fapt, ideea de baza a unei afaceri online este în mintea voastră şi nu în altă parte.

Dacă vreţi să beneficiaţi de toate informatiile necesare demararii cu succes a unei afaceri profitabile, citiţi cu atentie paginile acestui site!

ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE:

Iniţierea si dezvoltarea unei afaceri pe Internet

Avantajele unei afaceri online

Libertatea- Avantajul major al unei afaceri pe Internet

Stabilirea obiectivelor unei afaceri online

Reguli de baza in stabilirea obiectivelor

 4 scopuri importante pe care le puteti realiza pe Internet

Calitatile necesare unui intreprinzator online

Componentele unei afaceri online de succes