Cauta idei noi pentru dezvoltarea afacereii tale

Idei noi pentru afacerea ta 1Pentru a avea success online, orice afacere are nevoie de un aer proaspat, de idei inovatoare, care sa atraga dupa sine cresterea vanzarilor si a profitului. De cele mai multe ori intram intr-o rutina in ceea ce priveste afacerea noastra si totodata ne asteptam sa avem rezultate diferite si mult mai bune facand acelasi lucru la nesfarsit.

Totul incepe de la oameni cu idei

La inceput, Yahoo a fost creat de doi colegi care au avut ideea geniala de a crea un mod mai simplu de utilizare a Internetului prin indexarea si categorizarea siturilor. Apoi aceasta idee s-a dezvoltat in numeroase alte portale web.

Care dintre ele crezi ca are cel mai mare trafic? Primul este inca cel mai bun.

Cele mai multe afaceri online de milioane de dolari nu sunt create de companii mari.  Majoritatea au inceput cu unul sau doi oameni care au descoperit o modalitate geniala de a face acest lucru.

Au inceput cu o idee buna, apoi au dezvoltat un sistem si un site web. Apoi, pe masura ce situl s-a dezvoltat, a devenit tinta companiilor mai mari care au dorit sa cumpere afacerea. Astfel, dupa luni si ani de munca, creatorii afacerii au devenit milionari.Sau miliardari, cum au devenit creatorii Facebook.

Acest tip de scenariu se intampla in fiecare zi.

Ti s-ar putea intampla chiar tie, daca vei deveni un generator de idei inovatoare, si nu doar o persoana care urmeaza ideile altora.

Gaseste-ti propriile idei geniale – 2 secrete cu care poti avea succes

As vrea sa iti spun doua secrete de succes, care sa te ajute sa inveti cum sa-ti gasesti propriile tale idei inovatoare.

 Secretul nr. 1: Fii foarte atent la tot ce este in jurul tau

Idei noi pentru afacerea ta 2Trebuie sa fii atent la tot ceea ce se intampla in jurul tau. Fiecare poveste pe care o auzi sau stire pe care o vezi este o potentiala sursa de idei pentru situl tau web. Daca publicul este interesat de acel subiect, inseamna ca aceea poate fi piata ta.

Eu am descoperit un lucru comun tuturor intreprinzatorilor de succes, si anume ca toti acorda multa atentie stirilor. O sa descoperi  si tu ca cei care au succes sunt aceia care intuiesc tendintele din interiorul unei piete.

Asadar, incepe prin a-ti aloca timp pentru a privi oamenii din jurul tau. Care sunt principalele lor subiecte de discutie? Ce tip de nemultumiri au? Care este stirea zilei?

Antreprenorii de succes nu sunt intotdeauna cei mai educati sau geniali oameni, dar sunt cei care invata cum sa scoata la iveala oportunitatile.

Invata cum sa pui intrebari vizitatorilor. Realizeaza sondaje. Creeaza o rubrica speciala pe site unde oamenii pot lasa un comentariu. Afla ce anume cauta piata spre care ai tintit.

Apoi, ofera acest produs sau serviciu!

Secretul nr. 2: Invata cum sa te ralaxezi.

Un lucru pe care multi oameni au ajuns sa-l realizeze este ca ideile inovatoare nu vin niciodata cand lucrezi intens. Vor veni mai tarziu, in timp ce joci tenis sau faci o activitate preferata, sau chiar la dus.

De cele mai multe ori esti prea stresat sau epuizat  cand incerci sa dezvolti un plan de gasire a solutiilor, in special atunci cand stai la birou sau in fata computerului. Asadar, daca vrei sa reusesti acest lucru, trebuie sa inveti sa te relaxezi.

Antreprenorii de succes sunt, in marea lor majoritate, oameni care au reusit sa gasesca un echilibru intre munca si relaxare. Si de cele mai multe ori, ei gasesc idei extraordinare in timp ce fac lucruri care le plac.

Si tu poti face acest lucru!

In fiecare seară cauta să te relaxezi câteva minute cu ochii închişi. Ia orice obiect care îţi vine în minte şi încearcă să-l schimbi, cu puterea minţii. Schimbă-l în fiecare mod care îl poate îmbunătăţi.

În seara următoare, repetă procesul, cu un alt obiect.

În curând, vei ajunge să îţi foloseşti 20% din capacitatea creierului tău, în loc de doar 10%, cum se întâmplă cu majoritatea oamenilor.

In continuare, va invit sa:

Exploram noi directii posibile

        Cele mai importante 10 Recomandari pentru afacerea ta

        25 de Ponturi pentru a gasi idei de afaceri inovatoare