Cele mai bune servicii de
Webdesign si Creare de Magazine Online

1.Creare site

Prin serviciile de creare site si web design, va promovam firma in mediul online, conferindu-i o prezenta web impecabila. Site-urile profesionale, create dupa particularitatile si pentru necesitatile fiecarei companii, ajuta afacerea sa se extinda si sa atraga clienti noi.

Pentru a tranforma vizitatorii site-ului in clienti ai afacerii, garantam o experienta placuta, utilizare intuitiva si acces rapid la informatii.

Folosim cele mai noi tehnologii din domeniu pentru a realiza site-uri care sa fie gasite rapid de motoarele de cautare, si astfel, de catre potentiali clienti. Toate site-urile create de noi sunt securizate, perfect functionale in orice browser si la orice rezolutie, adaptabile oricarui echipament mobil.

 

2.Creare magazine online

Daca sunteti in cautarea unei modalitati eficiente si comode prin care sa va promovati produsele comercializate sau serviciile prestate, atunci solutia cea mai potrivita este un magazine online.

Crearea unui magazin virtual reprezinta extinderea afacerii dumneavostra in mediul online, care continua sa atraga din ce in ce mai multi clienti. Acesta este pasul catre o piata larga de desfacere, la care puteti avea acces in mod rapid. Comertul electronic atrage clienti din toate lumea si astfel afacerea se extinde la nivel international.

Un magazine online vine cu o serie de avantaje, cum ar fi:

  • poate fi accesat imediat, oricand, de oriunde;
  • se pliaza perfect pentru utilizarea pe echipamente mobile, laptop, tableta, telefon;
  • comoditate si usurinta in plasarea comenzilor;
  • siguranta la efectuarea platilor;
  • descriere ampla pentru fiecare produs;
  • posibilitatea de a include galerii foto, filme video de prezentare, documente, link-uri, etc.