Stabiliţi încredere

 

cum construiesti increderea intr-o scrisoare de vanzare

Incredere 1Încrederea este esenţiala pentru desfăsurarea tranzacţiilor atat in lumea reală cat si in cea online. Încrederea reprezintă unul dintre factorii cheie ce determină succesul vanzărilor. Existenţa ei este vitală în cazul tranzacţiilor pe internet.

În mediul online dispare avantajul de a vorbi faţã în faţã cu clientul. Lipseşte acea interactiune vizuală, directă, cu cel ce produce sau vinde.

De aceea, prin ceea ce spui trebuie să dovedeşti încredere.Lipsa acesteia este unul dintre cele mai mari impedimente în calea vanzărilor online, şi nu numai.

Una din cele mai mari greseli pe care le puteti face intr-o scrisoare de vanzare este sa nu aduceti  dovezi privind afirmatiile dumneavoastra. Potentialul client este sceptic si nu crede tot ce citeste.

Credibilitatea creste cand dovediti experienta in rezolvarea problemelor, prezentati o lista de clienti, studii  de caz, marturii,  povesti de succes, premii primite si alte performante. In zilele noastre inceperea unei afaceri pe internet este relativ simplă şi puţin costisitoare.
Pentru a vă imbunătăţi afacerea online, este absolut necesar să stabiliţi o imagine credibilă. În caz contrar, potenţialii clienţi nu vor încheia nici un fel de afacere cu dvs.

Scrieţi într-un mod cat mai natural posibil

Scrieţi cursiv, aşa cum aţi vorbi cu un interlocutor. Direcţionaţi cuvintele spre o persoană anume.
Folosiţi cuvinte precum „voi” sau „al vostru” în loc de „ei” sau „al lor”.

Nu folosiţi un limbaj complicat, care poate să-i zăpăcească pe vizitatori sau chiar să-i plictisească. În ambele cazuri veţi pierder clientul.

Nu folosiţi expresii pretenţioase, ca de exemplu, „în opinia  noastră” sau „ne face plăcere să vă prezentăm...”.  Simplificaţi-le într-un limbaj uzual.
Scrieţi aşa cum vorbiţi. „Cred că…” şi „Aici este…”, sunt alegeri mult mai bune.