Afla Cum sa-ti transformi pasiunea in afacere de succes

 

Pasiunea-lucrul esential in obtinerea succesului online 1Aţi cunoscut vreodată pe cineva care a început un proiect, dar nu l-a urmărit mai departe? Au lucrat pentru o vreme, s-au zbătut puţin şi apoi au decis că nu merită efortul. Chiar dacă ideea lor era genială, au abandonat-o.

Am văzut acest lucru de nenumărate ori – şi elementul lipsă în fiecare caz este limpede. Este vorba despre PASIUNE.  Ideea lor nu era conectată la inimă.

A fi pasionat în legătură cu produsul vostru este un lucru esenţial pentru succes

Unii oameni explică motivele eşecului afacerii ca fiind lipsa de finanţare, lipsa unui plan de afaceri adecvat sau lipsa timpului pentru a-şi implementa afacerea. Pasiunea depăşeşte fiecare dintre aceste obstacole.

De asemenea, puteţi să vă simţiţi speriaţi, dar ghiciţi ce înseamnă acest lucru – înseamnă că sunteţi cu adevărat pasionaţi.
Frica este naturală; nu o lăsaţi să vă oprească din a merge mai departe.

Până când nu sunteţi devotaţi proiectului vostru, va exista întotdeauna ezitare în acţiunile voastre. Totuşi, o dată devotaţi, viaţa voastră se va schimba. Vor avea loc evenimente care vă voi ajuta să mergeţi mai departe.

Oamenii sunt entuziaşti când se gândesc prima oară la o idee pentru propria lor afacere. Vă amintiţi cât de fericiţi eraţi când aţi povestit pentru prima oară despre ideea voastră? Totuşi, pe măsură ce au petrecut timp pentru a dezvolta o idee, unii oameni încep să se răzgândească, să se îndoiască.

Acest fenomen este normal, uman. Alura de basm a dispărut. Vă transformaţi visul în realitate, iar munca multă nu este întot­deauna atractivă. Nu confundaţi entuziasmul cu pasiunea. Doar pentru că nu sunteţi entuziast în legătură cu produsul vostru, nu înseamnă că nu sunteţi pasionat – înseamnă că acum vă aflaţi într-o realitate diferită. Înseamnă că luaţi în serios dezvoltarea produsului vostru.

Pentru a menţine latura de basm încă vie, amintiţi-vă să:
Visaţi ca un copil, decideţi ca un adult” la fiecare pas al drumului.

Pasul dedicat Controlului realităţii vă consolidează devotamentul pentru a vă implementa ideea. Acest pas nu măsoară nivelul de entuziasm faţă de produsul vostru, vă oferă doar o oportunitate de a vă testa pasiunea. Prin acest pas, vă asiguraţi că produsul la care lucraţi este conectat la inima şi la viaţa voastră.

Numai voi puteţi determina dacă sunteţi pasionaţi de produsul vostru. Nu există liste de testare disponibile, nimeni nu poate intra în sufletul vostru şi să spună: „Da, sunteţi pasionaţi.” Depinde de voi să fiţi oneşti cu voi înşivă.

Se mai aprinde vreo făclie în inima voastră? Dacă da, continuaţi să vă dezvoltaţi ideea pentru că veţi avea succes. Dacă nu, recitiţi capitolul dedicat intenţiei voastre şi analizaţi modalitatea prin care produsul vostru poate fi modificat pentru a se potrivi pasiunilor voastre.

Nu vă fie frică să abandonaţi o idee care nu este în concordanţă cu scopurile voastre personale. Dezvoltarea unei idei v-a schimbat deja. Concentrarea pe intenţia voastră, mai degrabă decât pe un anumit produs, poate să vă fi schimbat direcţia şi să vă fi ajutat să vă descoperiţi adevărata pasiune.

DISCUTATI CU ALTE PERSOANE

Pasiunea-lucrul esential in obtinerea succesului online 2Dacă este necesar, discutaţi cu alte persoane despre asta şi porniţi de la început pe o altă cale. Tot ceea ce aţi învăţat până acum se aplică în această discuţie. Contemplaţi-vă intenţia şi implementaţi-vă pasiunea într-un mod adecvat.

Scop: Să reflectaţi asupra ideii voastre şi să vă confirmaţi faptul că vă urmaţi inima.

Rezultat: Un sentiment de devotament reînnoit, o direcţie fermă şi energie.

Adevărata provocare apare atunci când vă implementaţi în mod real ideea, aşa că asiguraţi-vă că sunteţi cu adevărat pasionaţi de ceva. Acest lucru este tot ce vi se poate cere. Ca proprietari ai unei afaceri mici, veţi fi legaţi de produsul vostru.

Veţi povesti în mod constant, tuturor, despre ideea voastră, veţi lucra încercând să captaţi interesul consumatorilor, veţi superviza distribuţia şi veţi colecta bani. Vor fi multe satisfacţii, dar şi multă muncă. Fiţi siguri că sunteţi pregătiţi să mergeţi mai departe pentru că paşii următori din această carte reprezintă un apel la acţiune.

Întrebaţi-vă:  „Produsul pe care îl creez este în concordanţă cu pasiunea mea? Reprezintă această idee ceva pentru care vreau să-mi dedic inima, sufletul şi mintea? Încă mai cred că ideea mea va revoluţiona piaţa?”

Dacă răspundeţi „Da” – minunat – continuaţi!

Dacă nu, gândiţi-vă la cum vă puteţi schimba produsul, astfel încât să fie în concordanţă cu pasiunea voastră. Amintiţi-vă că vă axaţi pe beneficiile pe care le puteţi oferi consumatorilor; este OK dacă produsul vostru se schimbă.

Pasiunea este reţeta succesului pentru întreprinzători. Aceasta este forţa care vă va susţine atunci când cineva va întârzia cu plata, când sistemul computerelor se prăbuşeşte şi când se apropie termenul limită sau când lucraţi până târziu sâmbătă noaptea în timp ce prietenii voştri sunt la film. Pasiunea este tot ce repre­zintă de fapt viaţa. Şi afacerea pe care o aveţi trebuie să se inte­greze în viaţa voastră.

Spuneţi-i unui prieten

Spuneţi-i unui prieten despre ideea şi pasiunea voastră şi cereţi-i părerea în legătură cu modalitatea în care ideea voastră este în acord cu pasiunea pe care o aveţi.

Cereţi ajutorul. Prietenii sunt un public cu un ecou excelent. Vă vor ajuta să vă creaţi o viaţă care să vă încorporeze pasiunea. Cu ajutorul unui prieten, verificaţi dacă afacerea la care lucraţi este conectată cu adevărat la pasiunile voastre. Dacă este co­nectată, continuaţi. În cazul în care nu este, discutaţi cu un pri­eten dacă ar trebui să continuaţi sau dacă există vreo posibilitate să vă modificaţi produsul pentru a fi în concordanţă cu pasiunea voastră.

Dacă aveţi pasiune pentru produsul vostru, vă va fi mai uşor să aveţi succes.

Este posibil să simţiţi că sunteţi datori faţă de toţi cei care v-au ajutat să continuaţi să lucraţi la ideea voastră. A vă opri din muncă sau a schimba direcţia produsului este un lucru foarte greu de făcut.

Din acest motiv, apelul la sprijinul unui prieten vă poate ajuta să vă menţineţi echilibrul. Şi ştiţi ce? Dacă sunteţi oneşti cu voi înşivă şi cu ceilalţi, aceştia vă vor susţine eforturile.

Asiguraţi-vă că sunteţi pasionaţi de ideea dumneavoastră. Pasiunea reprezinta baza succesului online.

 Citeste si articolul Idei de afaceri- tip de antreprenor