Recomandari primite de la utilizatorii CD-ului “Afaceri pe Internet”

 

“CD-ul este o adevarata valoare, merita cel putin 1.000.000 lei.  Ganditi-va ca numai pentru a cauta si descarca de pe Internet toate acele programe si materiale, cineva cheltuieste mult efort si timp. Pe CD totul este sistematizat si prezentat intr-o forma clara si logica, este usor accesibil chiar si pentru un incepator. Felicitari din tot sufletul, apreciez enorm realizarile dvs. Sunt mereu avida de noi informatii, asa ca daca veti mai avea astfel de oferte, nu ezitati sa mi le trimiteti”.
Dr. Teodora Coman, Bucuresti

“In ceea ce priveste CD-ul pe care l-am cumparat de la dvs. am doar cuvinte de lauda. Informatiile si programele pe care le-ati inclus sunt foarte folositoare. Abordarea este pragmatica ca si in cazul cartii. De aceea, recomand cartea si CD-ul tuturor celor care folosesc Internetul si in special acelora care abordeaza sfera afacerilor. Pot gasi multe informatii, pentru care ar pierde foarte mult timp si bani (in cazul unei conexiuni dial-up) daca ar trebui sa le caute ei insisi”.
Eduard Bratu, Focsani

“Materialul cuprins pe Cd este deosebit de interesant,captivant si in egalã mãsurã util. Citind articolele apãrute pe www.afaceri.net si a continutului Cd-ului îti dai seama de munca imensã de documentare ce se ascunde în spate pentru a ne pune la dispozitie,nouã celor interesati de cunoastere,un material bogat si deosebit de atractiv.Nu pot decât sã mulþumesc,încã o datã, lui Dan Paunescu pentru ca a avut initiativa realizãrii acestui curs pe CD si colaboratorilor lui. Felicitãri!”
Medelet Florin, Timisoara

“Materialele de pe CD sunt interesante si utile pentru toti cei care vor sa-si faca o idee despre ceea ce inseamna webdesign, dar mai ales celor care vor sa incerce placerea construirii unui sit web. Informatiile sunt bine structurate si alese cu grija. Ca sugestie, as vrea vrea sa va propun includerea pe CD a unui sit (cu toata structura de directoare si fisiere) pe care cei ce doresc, sa-l aiba ca model”.
Marius Ceobanu, Comanesti

” Am gasit ceea ce cautam? A trecut ceva timp de cand incerc sa prind un manuscris electronic cu continut atat de logic, documentat, usor de inteles si pus in fapt. Acum deja astept urmatoarea destainuire virtuala, pe care nu numai curiozitatea ma ispiteste dar si dorinta de a cunoaste ceva nou. Stimate domn Dan Paunescu, incearca si mareste pasul sa apuc si eu urmatorul deznodamant electronic pentru computere, internet si sufletul meu. Cred ca oricine isi doreste sa cumpere “e-book-ul”, asa ca nu-ti fac reclama dar iti doresc la cat mai multe link-uri pe site-ul tau.  Un “tanar” in varsta care tine aproape.”
Ioan Danut, Bucuresti,

“Cartea este de un real folos celor care vor sa-si faca o pagina web cu resurse proprii. Ea demonstreaza ca o pagina web poate fi facuta de oricine, fara cunostiinte deosebite. Ceea ce am apreciat eu este faptul ca nu prezinta informatii despre limbajul HTML, despre care gasiti suficiente pagini gratuite pe Internet , ci propune o trecere etapizata prin cele 3 segmente esentiale ale crearii unui site web : Proiectare, Publicare, Promovare, care sa usureze misiunea si sa dea raspunsurile la unele intrebari de care inevitabil te vei lovi. ”
Bogdan Manolea, Bucuresti

  ” Web-ul astazi , ca si cel de ieri si cel de maine se afla intr-o continua transformare si metamorfoza care pe cei mai multi fie ii lasa rece fie ii ameteste si ii descurajaza in incercarea de a intelege mai mult. Exista insa si o minoritate care fie din curiozitate, fie din interes financiar sau alte interese, doreste sa cunoasca mai mult si vor sa stie ce se intampla in spatele cortinei. Pentru acestia, cartea “Proiectarea paginilor web” este o introducere foarte abordabila si bine structurata in diversele aspecte ce tin de dezvoltarea unui site web, pornind de la proiectare, implementare si promovare. Desi pe web exista din abundenta resurse legate de aceste aspecte, dupa cunostinta mea nu mai exista o carte cu o asemenea abordare publicata in limba romana. ”
Gigel Chiazna, Craiova, Webmaster: AnticariatOnline.com 

 ” Cred ca a sosit si in Romania vremea sa putem spune ca o firma nu exista daca nu are o prezentare pe Internet. Cartea “Proiectarea paginilor web” apare chiar la timp pentru a ne pune la dispozitie un instrument deosebit de util in actiunea de promovare pe Internet a unei afaceri . ”
Profesor universitar Dr. Ing. Fetcu Dumitru, Brasov Webmaster: www.transterm.ro ;

“Am comandat cartea si CD “Proiectarea paginilor web” si am fost placut impresionat de continutul bogat de informatii cu un limbaj la indemina oricui. CD contine foarte multe informatii din mai multe domenii si consider ca ar fi de folos oricarui fan al calculatorului. Va felicit pentru aceasta impresionanta lucrare si va multumesc pentru accesul la aceste informatii.
Nicu Velicu – Arad

“Cartea electronica “Proiectarea paginilor web” reprezinta o premiera in spatiul virtual romanesc. Ofera intr-un mod simplu , pe intelesul tuturor , o serie de informatii esentiale in procesul de realizare al unui sit web. In plus , ofera foarte multe legaturi utile catre diverse alte situri si carti electronice. In acest mod nu am mai fost nevoit sa navighez pe Internet in cautarea unor resurse si informatii de care aveam nevoie. In concluzie , consider ca aceasta carte trebuie citita de catre toate persoanele care sunt interesate de Internet, in general, si webdesign , in special . ”
Adrian Marcu, Bucuresti Webmaster: www.calafat.ro ,

 “Pot sa va spun ca m-ati facut de-a dreptul fericita cu aceste cursuri, avind posibilitate sa invat cu usurinta niste lucruri care mi se pareau imposibile. Curind voi incerca sa imi fac si o pagina web dupa cursul care il oferiti. Numai o minte deosebit de inteligenta poate sa simplifice lucrurile intr-o forma atit de clara. “
Ioana Leonda, Vernon, USA

In lumea fascinanta a Internetului am descoperit cartea “Proiectarea paginilor web”. Ea poate constitui punctul de plecare in activitatea de realizare a unui sit web pentru incepatorii in domeniu, oferind, de asemenea, elemente utile si pentru profesionisti.
Structurata simplu, logic, concis, cartea ofera o cantitate impresionanta de informatii despre proiectarea, publicarea si promovarea unui sit web. CD-ul contine, de asemenea, o multime de informatii si resurse prezentate intr-un mod interesant si atragator.
Va multumesc pentru efortul de a-mi oferi toate acestea in doar 700 Mb si intr-o singura carte, in limba romana, la un pret mai mult decat rezonabil.”

Roxana Petrescu, Bucuresti
roxana_m_petrescu@yahoo.com