Servicii de publicitate

Realizare materiale video

Datorita impactului puternic imediat, comunicarea vizuala va ajuta sa transmiteti cu success imaginea profesionala si mesajul publicitar.

Va oferim serviciile de realizare material video, fie ca doriti un film de prezentare sau promovare a companiei, al site-ului web, al unui serviciu, produs sau eveniment.

Folosirea de materiale video ca metoda de publicitate functioneaza prin atragerea atentiei vizitatorului si transmiterea unui mesaj publicitar puternic. Clipurile video sunt utilizate cu eficienta pentru atragerea si mentinerea vizitatorilor pe site, precum si pentru transformarea lor in cumparatori.

Publicitate outdoor

Va oferim servicii de publicitate outdoor, care promoveaza firme si produse prin intermediul panourilor amplasate in zone centrale, cu trafic intens in orasele Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Constanta.

Spoturile publicitare au durata cuprinsa intre 10 si 20 de secunde si ruleaza grupate in calupuri cu durata maxima de 3 minute. Recomandam pachetul ce cuprinde spoturi de 10 secunde, cu 480 aparitii pe zi si 14400 aparitii pe luna.

Daca doriti sa va adresati unui public numeros si diversificat, iar mesajul dumneavostra sa aiba un impact puternic, publicitatea pe panouri outdoor este solutia perfecta!