Cum te poate ajuta internetul sa-ti vinzi garsoniera mai repede!

 

Pe masura ce piata imobiliara s-a imbunatatit, la fel s-a imbunatatit si un alt aspect al imobiliarului: instrumentele tehnologice disponibile pentru a va ajuta sa va vindeti casa .

Cuvinte precum „fermecator” si „confortabil” sunt notorii pentru semnificatii duble precum „vechi” si „mic”, iar majoritatea cumparatorilor contemporani nu sunt pacaliti. Puteti castiga avantajul daca transformati lista odata pufoasa si inselatoare intr-un plan strategic de marketing bazat pe date, care functioneaza.

Folositi aceste resurse de internet pentru a colecta date specifice proprietatii dvs. Imperecheati aceste numere cu cuvinte descriptive, vizuale, care prezinta impreuna personalitatea unica a casei dvs., iar cumparatorii vor merge la ea. Pregatiti-va sa aruncati „spatios” si „elegant” pe fereastra si sa aduceti acele numere reci.Cum te poate ajuta internetul sa-ti vinzi garsoniera mai repede! 3

In zilele noastre, exista multe platforme unde va puteti vinde produsele. Cu toate acestea, cele mai populare sunt Garsoniera.ro, Facebook, OLX, Publi24, Storia, etc. Aceste platforme au cel mai mare segment de public, facilitand gasirea cumparatorului. Sa parcurgem cateva informatii cand alegem platforma de streaming live.

Lucruri importante de facut atunci cand aveti garsoniere de vanzare! 

  1. In primul rand trebuie sa sa remediati toate acele lucruri coplesitoare cu care tocmai ati trait . In interiorul casei, cautati lucruri precum tavanele colorate, faianta lipsa, ferestrele si usile sparte, pardoselile puternic zgaiate si alte semne de neglijare.
  2. Este important ca casa ta sa faca o prima impresie buna. Cand potentialii cumparatori merg cu masina pana la casa ta, vrei sa se gandeasca: „Uau! As putea locui aici!” Pentru a va asigura ca cumparatorii doresc sa vada interiorul casei dvs., asigurati-va ca exteriorul este bine intretinut, ordonat si primitor. Este important sa retusati sau sa revopsiti complet ornamentele.
  3. Acesta poate fi cel mai important pas pe care il faceti pentru a va pregati casa de a vinde. Pentru ca o casa sa fie la inaltimea descrierii „conditiei de mutare”, aceasta trebuie sa fie curata. Daca pastrati deja o casa curata, pur si simplu continuati munca buna, verificand sa va asigurati ca nu treceti cu vederea dulapurile putin folosite si alte colturi care nu fac parte din rutina dvs. saptamanala. In momentul in care aveti o garsoniera de vanzare, aceasta trebuie curatata foarte bine. Pentru ceilalti dintre noi, a venit timpul sa devenim seriosi. Incepeti de sus (mansarda sau camerele de la etajul al doilea) si mergeti in jos. Curatati mai intai corpurile de iluminat din tavan, curatati peretii si lemnul si terminati cu podele. Pe masura ce lucrati de sus in jos, nu lasati o zona pana cand nu este complet curata si apoi continuati. Nu trageti murdaria dintr-o zona inapoi in locul pe care tocmai l-ati curatat. In cele din urma. Nu subestimati puterea ferestrelor curate.

Mobilierul dvs. este aranjat in modul in care vi se potriveste cel mai bine dvs. si familiei voastre. Trageti canapeaua de perete si trageti scaunele aproape pentru a crea o zona de conversatie. De asemenea, poate fi necesar sa scoateti niste mobilier, astfel incat sa fie usor pentru oameni sa se plimbe prin camere.