De ce sa alegi prosoapele de hartie

Multa lume se intreaba ce este mai bine sa alegi pentru baile birourilor, spitalelor sau ale unor cladiri comerciale: prosoape de hartie sau uscatore de maini? Parerile sunt impartite. Multi oameni sustin ca uscatoarele de maini sunt mai bune si mai igienice, mai ales pentru ca nu le atingem. Totusi, studii recente ne arata ca anumite uscatoare de maini imprastie de 1300 de ori mai multi germeni decat prosoapele de hartie. Cercetatorii au descris o mare parte dintre uscatoare ca fiind “catapulte pentru virusuri, fabrici de germeni si bombe virale”. Conform anumitor oameni de stiinta, aceste bacterii vin direct catre noi in momentul in care ne uscam mainile. Riscul de a contacta bacterii pe suprafata mainilor creste de la 42% la 200% atunci cand folosim un uscator, pe cand, folosind prosoape de hartie, acest risc este diminuat cu 77%.

Prosoapele de hartie sunt mult mai igienice si de unica folosinta, ceea ce le face mult mai bune pentru a asigura o curatenie adecvata. Daca in spatii publice precum centrele comerciale sau marile companii este acceptabil totusi sa existe uscatoare de maini (aici concentratia de bacterii este redusa), in spitale, aceste aparate nu au ce cauta din cauza concentratiei mari de virusuri si bacterii periculoase. De aceea, cel mai sigur este sa alegem prosoape de hartie.

Pentru profesionisti si nu numai, exista la magazinul online Sanito.ro produse din hartie Tork ce pot fi folosite in locatii precum cele descrise mai sus. Prosoapele de hartie ajuta la o stergere igienica a mainilor dupa ce acestea au fost spalate cu apa si sapun dezinfectant. Ele sunt rezistente la umezeala si nu exista riscul de a se rupe imediat ce au intrat in contact cu mainile ude.

Se poate achizitiona, de exemplu, o rola industriala Tork, ca de exemplu tipul Heavy Duty. Aceasta este absorbanta, groasa si foarte durabila. De asemenea, este ideala pentru a fi folosita in hale industriale sau service-uri auto datorita rezistenteti cerscute la ulei sau solventi. Dimensiunile rolelor sunt mari, unele avand chiar si 510 metri. Asa ca, sunt indicate pentru locurile in care exista un trafic intens.

De ce este indicat sa folosim astfel de prosoape rezistente la umezeala? Pentru ca, un prosop care nu va rezista prea bine atunci cand se uda va favoriza mult mai mult aparitia bacteriilor. Asadar, o hartie rezsitenta, precum cea produsa de Tork, este mult mai indicata. Alaturi de aceasta hartie, pot fi folosite sapunurile speciale. Un sapun Tork recomandat este cel lichid la 475 ml, compatibil la dozatoarele de la acelasi brand. Acesta este ideal pentru spalarea normala a mainilor in grupurile sanitare din spatii publice, birouri, restaurante. Este un sapun cremos si testat dermatologic. De asemenea, este si foarte economic. Este de ajuns sa puneti o singura picatura pentru a obtine curatarea dorita. Este fin, nu irita pielea si are si un parfum discret.

Asadar, folositi cu incredere porsoapele de hartie din rolele industriale de la Tork, achizitionate de pe site-ul Sanito.ro, alaturi de alte produse special concepute pentru curatare si igienizare. Veti avea o protectie garantata.