Mutari rapide si sigure in Bucuresti!

Pentru orice familie care decide sa se mute intr-un alt oras sau sa schimbe locuinta, este importnat sa gaseasca o firma de mutari care sa le ofere servicii complete. Noi am avut foarte mare noroc anul acest, cand am decis sa ne mutam din Bucuresti in orasul meu natal, Brasov. Desi am reusit sa vindem apartamentul relativ rapid, ne-am inteles cu noii proprietari sa ne dea o saptamana pentru a muta totul in noua locuinta. Acest lucru ne-a pus insa si o mica piedica in drum, deoarece noi nu avem o masina destul de mare cu care sa transportam mobila si alte lucruri personale.

Am decis ca este mai bine sa apelam la o firma mutari, care sa ne ofere servicii complete, iar noi doar sa platim. Am incpeut sa caut pe internet mai multe firme care ofera firma mutari Bucuresti si am descoperit site-ul celor de la relocaribucuresti.ro.

Acesta firma este specializata in mutari de mobila si relocari, iar serviciile nu se limiteaza doar la Bucuresti. Mutari in Bucuresti 1

Gama lor de servicii ofera transporturi si in alte orase sau in strainatate, iar pretul este unul foarte convenabil: 1.50 lei pe kilometru.

 Firma efectueaza mutari internationale de la A la Z si ofera clientilor servicii optime de transport mobila, impachetare bunuri personale si aparatura electrocasnica, in cel mai scurt timp posibil, garantand integritatea bunurilor pe tot parcursul mutarii.

Relocaribucuresti.ro. dispune de o echipa de specialisti cu experienta in transportul international. Orice mutare internationala, atat expres, cat si in regim de grupaj, este efectuata in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. Pretul unei mutari internationale expres include mutarea propriu-zisa si numarul de kilometri parcursi pana la destinatie, numai tur. 

Returul este responsabilitatea firmei, iar costurile nu sunt aplicate pentru client . Atunci cand mutarea se face in regim de grupaj, costul va fi calculat in functie de volumul si cantitatea de bunuri transportate.

Vazand aceste detalii bine puse la punct pe site-ul lor nu am mai pierdut nici o secunda si am sunat la numarul din sectiunea de contact a firmei.  Am stabilit telefonic ora si data cand echipa poate venii. I-am anuntat din timp ca voi avea foarte multa mobila de transportat si pachete fragile.

Echipa a fost prezenta in data stabilita, chiar cu 10 minute mai devreme si au inceput sa pregateasca totul. Am fost surprins sa vad ca interiorul vehiculului cu care transporta mobila este modificat in asa fel incat totul ramane nemiscat pana la destinatie. Ne-am inteles foarte bine inca de la inceput si nu am avut nici o clipa dubii ca obiectele nu vor ajunge in regula. Am plecat la drum cu totii pentru destinatia finala, Brasov.

Odata ce a ajuns echipa la noua adresa, aaceasta a descarcat atent obiectele personale si mobila in aceeasi ordine prin care au incarcat-o in autovehicul. A fost o experienta foarte placuta sa lucrez cu Relocaribucuresti.ro, o firma pe care acum o recomand tuturor cunoscutilor care au ramas in Bucuresti. Preturi bune si servicii de calitate superioara!