Manuale pentru clasa I

Desi scoala s-a incheiat si copiii mai mari sau mai mici au intrat in mult asteptata vacanta de vara, manualele scolare nu intra niciodata in vacanta. Fie ca este vorba de repetitia unor materii sau de familiarizarea copiilor cu ceea ce va urma, este bine sa se achizitioneze din timp manuale scolare.

De fapt, profesorii si invatatorii nu au nicio clipa de ragaz in ceea ce priveste manualele pentru anul ce va veni. Asa isi vor face o idee despre ceea ce va urma sa fie predat la clasa si cum se vor desfasura orele. Cand vine vorba de manuale clasa 1, importanta acestora este una extraordinara.

Clasa I este un pas important pentru copii, parinti si invatatori. Incep provcarile educative si intelectuale la un alt nivel decat pana in acel moment. Daca pana in aceasta clasa I, gardinita si grupa 0 au fost o joaca, o introducere destul de simpla in ceea ce va urma, acum incep marile aventuri in taramul cunoasterii.

Atat parintii, cat si invatatorii prefera sa cunoasca continutul manualelor cu mult timp inainte de a suna clopotelul pe data de 15 septembrie, pentru ca vor sa stie ce ii asteapta, ce trebuie predat la clasa, cum vor structura lectiile in asa mod incat sa nu aglomereze copii, dar nici sa nu ramana cu materia nefacuta.

De aceea, librariadelfin.ro s-a gandit sa le ofere tuturor celor interesati de manuale pentru clasa I, o reducere substantiala la toate cartile pe care cei mici le vor folosi in primul an de studiu.

Pe site sunt disponibile manualele de Comunicare in limba moderna 1- Engleza, Matematica si explorarea mediului, Comunicare in limba Romana, Manual pentru Limba moderna Germana, dar si multe alte carti ce fac parte din “arsenalul” invatatorului cum ar fi caietul de lucru pentru Dezvoltare personala, Scriere. Semne grafice si scrierea literelor de mana sau abilitati practice. Pe site poti descoperi peste 100 de carti dedicate pregatirii copiilor in clasa I.

In plus, pentru copiii care vor sa faca performanta sunt disponibile chiar si CD-uri cu evaluari la diverse materii. De exemplu, Ghidul de pregatire-evaluare Matematica pentru clasa I este foarte bine structurat.

Este vorba despre o aplicatie destinata elevilor care iubesc matematica chiar din clasa I. Este o culegere electronica interactiva care contine si peste 500 de teste. Nu sunt probleme care depasesc nivelul de cunoastere al unui elev de clasa I.

Acest CD nu este folosit numai pentru cei care isi doresc sa participe la concursuri scolare, ci multi invatatori il folosesc chiar si la clasa, pentru a-i ajuta pe cei mici sa isi exerseze abilitatile matematice, sa le dezvolte capacitatile de explorare, investigare si rezolvare a problemelor.

Faptul ca este o aplicatie face ca aceasta sa fie mult mai atractiva pentru multi elevi, tinand cont ca suntem intr-un secol al  dezvoltarii tehnologice si cei mici sunt din ce in ce mai atrasi de tot ceea ce inseamna calculatoare si tablete.

Asadar, indiferent de ceea ce alegi, poti incepe inca de acum sa faci “stocul” de culegeri si manuale pentru micuti, pentru a-i familiariza si a te familiariza cu provocarile ce vor aparea in minunata clasa I.