Ce beneficii are laptisorul de matca

Din ce in ce mai multe persoane ajung sa inteleaga care sunt adevaratele beneficii pe care orice laptisor de matca le are.

Spun orice laptisor, deoarece acesta poate fi laptisor de matca pur sau laptisor de matca supus unor procese de procesare, astfel incat sa poata fi administrat nu doar pe cale orala, intr-o cura completa, dar si integrat in componenta anumitor produse cosmetice.

Laptisorul de matca este o substanta vascoasa pe care albinele lucratoare tinere o secreta, prin intermediul glandelor hipofaringiene de care dispun. Desi nu este produs de catre matca (albina regina), este destinat acesteia ca si sursa de hrana, regina stupului fiind, de altfel, hranita doar cu laptisor inca din stadiul de larva, iar ulterior pe intreg parcursul vietii ei. Laptisor de matca 1

Laptisorul de matca este considerat super-aliment, datorita compozitiei sale nutritive, care este atat de complexa incat specialistii nu au putut identifica nici pana in ziua de azi toate substantele hranitoare pe care acesta le contine! Ce beneficii are acest super-aliment?

Este considerat elixir al tineretii si stimulator al functiei reproducatoare, datorita continutului bogat de substante hranitoare, fapt care recomanda laptisorul de matca pentru buna functionare a intregului organism, dar si ca remediu natural pentru preventia mai multor afectiuni. Doua din cele mai cunoscute utilizari ale acestuia raman insa: cresterea longevitatii si imbunatatirea fertilitatii.

Mai mult decat atat, are numeroase beneficii pentru frumusete, motiv pentru care tot mai multe doamne si domnisoare aleg sa se orienteze catre produse cosmetice care contin in compozitia ingredientelor lor si laptisor de matca pur. Si cu atatea beneficii de care dispune, este lesne de inteles de ce a devenit un produs atat de cautat.

Daca doriti sa incepeti o cura cu laptisor de matca, Apicola.ro va ofera o gama completa de produse apicole din care puteti alege. Iar in cazul in care erati interesati de laptisor de matca, atunci cu o simpla vizita la ei pe site o sa descoperiti preturi mai mult decat accesibile, astfel incat sa puteti sa va achizitionati toate cele necesare, fara sa aveti grija ca veti cheltui o avere pe produsele lor.

De 25 de ani, Apicola.ro promoveaza toate produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant,  vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala. Compania acestora a luat nastere in anul 1991 din pasiunea si experienta in apicultura, dragostea pentru natura si preocuparea pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

Produsele lor sunt deja foarte cunoscute si apreciate de catre o multime de clienti, care s-au declarat mutumiti de schimbarea in bine pe care produsele apicole achizitionate de la ei de pe site le-au adus in viata lor.

Daca iti doresti sa iti schimbi stilul de viata, sa fii mai energic, mai plin de viata si sa ai un tonus al pielii mult mai revitalizat, iti recomand sa incerci produsele apicole de pe Apicola.ro si in cel mai scurt timp vei avea parte de rezultate vizibile in cee ace priveste sanatatea si aspectul fizic si psihic.