Igienol elimina 99,9% din bacteriile Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, E.Coli, virusuri Adenovirus, AH1N1 si ciuperci Candida, albicans care pot provoca diverse boli si infectii. Igienol este eficient chiar si la 20 de grade C, elimina mirosurile, lasand un miros placut de curatenie si prospetime. Este potrivit pentru orice tip de tesatura, de la haine pentru copii la imbracaminte sport sau lenjerie, si poate fi utilizat atat pentru tesaturi colorate, cat si pentru alb. De asemenea, este potrivit pentru igienizarea mainilor si a suprafetelor. Este testat hipoalergenic si dermatologic.

Igienol dezinfectant

Igienol dezinfectant este un produs de curatare polivalent sau un detergent ecologic pentru curatarea intregii case? Indiferent daca este pentru baie sau bucatarie, pentru podele sau orice tip de suprafata, Igienol dezinfectant este  solutia ideala. Ingredientele produselor dezinfectante Igienol este ecologice si biodegradabil.

 

Igienol haine

Igienol haine este un dezinfectant lichid pentru haine. Rolul sau este de a dezinfecta hainele, nu contine clor, si are eficienta chiar si la o temperatura de 20 de grade Celsius. Igienol haine distruge 99.9% din bacterii, virusuri si fungi. In plus, Igienol protejeaza tesaturile si culorile, elimina mirosurile neplacute si este potrivit pentru orice tipuri de tesaturi albe si colorate. 

 

De asemenea, este foarte potrivit si util in acelasi timp, pentru  hainele  copiilor si bebelusilor. Mai mult decat atat, poate fi folosit pentru imbracamintea sport, lenjeria de corp, sosete, pijamale, asternuturi de pat, prosoape etc. Produsul vine in recipient de plastic de 1,5 litri. 

 

Igienol sapun lichid 

Igienol sapun lichid are activitate bactericida impotriva infectiilor nosocomiale, tuberculoza, microorganisme, proprietati virucide (impotriva virusurilor poliomielitei, hepatitei enterice si parenterale, infectiei HIV, enterovirusurilor, rotavirusuri, adenovirusuri, rinovirusuri, virusuri gripale, inclusiv tip A / H1N1 / pdm09 si A / H5N1, parainfluenza, virus rujeolic, agenti cauzali ai infectiilor virale respiratorii acute etc.), herpes, infectie cu citomegalovirus), activitate fungicida (impotriva agentilor patogeni ai candidozei si trichofitozei).  

 

Are un efect pronuntat de spalare, proprietati de inmuiere si hidratare a pielii, actiune antimicrobiana prelungita timp de cel putin 3 ore. Isi pastreaza proprietatile dupa congelare si dezghetarea ulterioara. Produsul vine in recipiente de plastic cu o cantitate de 500 ml.

 

Igienol sapun antibacterian

Igienol sapun antibacterian ofera tratament igienic mainilor. Detine activitate antimicrobiana impotriva germenilor gram-pozitiv (cu exceptia tuberculozei micobacteriene) si a bacteriilor gram-negativ, precum si a ciupercilor din genul Candida. Compozitia optima de substante active ofera un efect antibacterian lung; creat pe baza de tensioactivi moi, cu caracteristici dermatologice bune.

 

Igienol suprafete

Igienol suprafete dezinfecteaza complet si fara efort orice suprafata sau obiect din casa. De asemenea, curata si parfumeaza discret. Igienol suprafete este potrivit pentru dezinfectarea locurilor unde se pregateste si se pastreaza mancarea. Cu igienol suprafete poti curate chiar si jucariile copiilor. Omoara bacteriile si previne dezvoltarea acestora pentru multe ore dupa utilizare. Nu necesita clatire, nu lasa urme si nu contine clor.

 

Igienol spray

Poti alege Igienol spray pentru a pulveriza produsul direct pe suprafete sau poti utiliza o laveta pe care sa pulverizezi Igienol spray. Dupa ce ai sters suprafetele, nu este nevoie sa clatesti cu apa. Produsul nu contine clor, asadar este sigur pentru suprafetele atinse de copii- si distruge 99.9% din bacterii, dizolvand si grasimea din bucatarie sau depunerile de sapun din baie.