Fotografia de produs, cheia succesului in vanzari

Multi comercianti nu ating cifra de vanzari propusa, fiindca fac fotografiile de produs cu telefoanele lor in mod neglijent. Camera mobilului nu este performanta sa puna in valoare produsul, dar nici cel care face poza nu detine secretele profesiei de fotograf, care imbina arta si tehnica in aceeasi imagine intr-un mod sublim.

Comertul online a facilitat viata oamenilor supraaglomerati, care muncesc in plus sa se intretina. De pe internet se comanda produse cosmetice, produse de intretinere a igienei personale, mobila, medicamente, alimente, posete, haine si pantofi.

Fotografie de produs 5

Cumparatorii au nevoie sa vada ceea ce vor sa cumpere, de aceea analizeaza zeci de minute un produs inainte de a-l comanda.

Cei care incearca sa triseze editand pozele ca rochia sa para irezistibila trebuie sa stie ca poti pacali o singura data, fiindca dupa prima inselatorie se duce vorba si falimentul este garantat.

Un lucru este cert, persoanele interesate de publicitatea online, care au magazine virtuale sau vor sa isi deschida un site de desfacere a produselor, sa analizeze oferta fotografie de produs de pe site-ul firmei Photowire.ro care face la comanda atat fotografii din arhiva personala, cat si fotografii cu scop commercial sau de promovare.

Analizand cu atentie portofoliul acestor profesionisti, orice comerciant isi da seama de urmatoarele lucruri:

  1. Fotografia de produs de calitate premium se face in studio, nu pe o fata de masa bordo sau cu Mos Craciun, care distrage atentia de la produs.

Trebuie sa fie suficienta lumina si mai ales rabdare ca produsele sa fie fotografiate din unghiul favorabil.

 

  1. Sunt necesare echipamente performante. Uneori camerele de la telefoanele performante scot poze incetosate, iar pe site-ul unui magazin care se respecta, pozele de produs se impune sa arate impecabil.
  2. Fotograful trebuie sa aiba experienta necesara, dar si infinita rabdare. Este adevarat ca un produs nu clipeste, nu deschide gura si nu se misca, dar unei persoane i se poate cere sa stea intr-un anumit fel ca poza sa fie reusita, obiectului nu!
  3. Se aplica tehnici diferite pentru fotografia de fashion, cea culinara, pentru promovarea masinilor si utilajelor, a aranjamentelor florale sau a alimentelor.

Cei care doresc poze noi si reprezentative pentru magazinele virtuale se pot adresa neintrecutilor fotografi de la firma Photowire.ro, care pot fi solicitati la urmatoarele date de contact: la numarul de telefon: 0736. 45 .75 .06 si la urmatoarea adresa de e-mail: 

photowiresrl@gmail.com.

Exista si un formular online foarte usor de completat, disponibil pe site-ul oficial al firmei.

Pe acelasi site se afla si numarul de telefon de la Protectia cumparatorului, fapt care demonstreaza ca acesti furnizori de servicii nu se tem de eventualele reclamatii, fiindca lucreaza fara  Fotografie de produs 6 eroare.

Photowire.ro pune la dispozitia clientilor o serie de servicii de calitate premium de care multa lume este interesata sau are nevoie, cum ar fi:

-fotografia de eveniment: de la botez sau de la nunta.

-fotografia de promovare a diferitelor produse sau servicii

-editarea unor fotografii personale ale clientilor, la cerere

-sedinte foto.

Investitia in fotografiile de produs are aceeasi importanta ca  promovarea online a afacerii si ca mutarea acesteia din mediul real, in cel virtual. Fotografiile bune fac produsul mai atractiv si vand excelent.