Igiena orala este mai importanta decat credeti!

 

Simplul spalat pe dinti nu este suficient pentru a mentine o dantura sanatoasa si stralucitoare. O vizita la medicul stomatolog poate scoate la suprafata probleme de care nici nu stiam, ca sa nu mai vorbim de o curatare profesionala a dintilor.

Cris Smile din sectorul 6 ofera servicii de top, avand un cabinet foarte curat, de mari dimensiuni, dotat cu aparatura moderna si cu personal calificat si cu experienta.

O astfel de experienta la un asa cabinet stomatologic poate incuraja chiar si pe cei mai sceptici in privinta stomatologilor. 

 

Ce servicii ofera Cris Smile?

Gama de servicii a acestui cabinet include operatiuni de la cele mai simple precum un detartraj sau extractie pana la proceduri complexe precum implant dentar, sau montare aparat de corectie.

Preturile sunt corecte, iar programul destul de flexibil pentru a acomoda orice tip de urgenta.

A merge odata la 6 luni la un cabinet stomatologic este o idee foarte buna, mai ales pentru pacientii care au probleme dentare precum parodontoza sau care fac frecvent infectii gingivale.

 

Cum se  trateaza parodontoza?

Parodontoza sau boala gingivala este o infectie obisnuita care dauneaza tesuturilor moi si osului care sustin dintele. Fara tratament, osul alveolar din jurul dintilor se pierde incet si progresiv.

Numele „parodontoza” inseamna „ inflamatie in jurul dintelui”. Microorganismele, cum ar fi bacteriile, se lipesc de suprafata dintelui si de buzunarele din jurul dintelui si se inmultesc. Pe masura ce sistemul imunitar reactioneaza si se elibereaza toxine, apare inflamatia.

 

parodontoza netratata va duce in cele din urma la pierderea dintilor. Poate creste riscul de accident vascular cerebral, atac de cord si alte probleme de sanatate.

Placa bacteriana, o membrana lipicioasa, incolora, care se dezvolta pe suprafata dintilor, este cea mai frecventa cauza a bolii parodontale. Daca placa nu este indepartata, se poate intari pentru a forma tartru sau calcul.

Majoritatea cazurilor de parodontoza pot fi prevenite printr-o buna igiena dentara.

Parodontoza sau boala gingiilor afecteaza zona din jurul dintelui, inclusiv osul si gingia. Se intampla atunci cand bacteriile si placa se acumuleaza in jurul dintelui, iar sistemul imunitar declanseaza o reactie.

O igiena orala buna face parte atat din tratament, cat si din prevenire, dar uneori este necesara si interventia chirurgicala.

Fumatul creste riscul aparitiei bolilor gingivale si a tratamentului care nu functioneaza.

 

Se pare ca exista o legatura intre boala gingiilor si afectiunile din alte parti ale corpului, cum ar fi bolile de inima.

Exista mai multe avantaje de a merge la un control dentar in mod regulat. Cel mai evident beneficiu este o cavitate bucala mai sanatoasa. In plus, dentistul poate face dintii mai curati si mai albi si se poate asigura ca gingiile sunt mai puternice si, daca detecteaza probleme dentare, aplica un tratament instantaneu. Cand vizitati un dentist, va puteti astepta sa va curete dintii si sa ii examineze cu atentie. In principal, o vizita la o clinica stomatologica include o curatare a dintilor inainte ca pacientul sa vada efectiv un dentist. Procedura de curatare este efectuata de un igienist dentar care curata dintii inainte ca dentistul sa verifice cavitatea bucala. Curatarea dintilor este efectuata pentru a elimina depunerile de placi dure care nu pot fi indepartate prin folosirea atei dentare si periaj normal.

 

Alegeti Cris Smile si zambiti mereu!