Produse profesionale de la furnizorul ambalare-industriala!

 

Site-ul ambalare-industriala.ro ofera multe produse utile pentru profesionisti care necesita materiale si solutii de incredere prin care pot sa isi duca munca la bun sfarsit.

Gama lor diversificata de produse asigura un flux constant de comenzi si clienti, lucru, foarte avantajos pentru cei care necesita un furnizor de incredere.

Pe site-ul lor se pot achizitiona urmatoarele produse necesare in activitatile de ambalare ce asigura atat protectie anticoroziva, cat si protectie Mecanica, de exemplu: dessicant si folie barrier pentru protectie anticoroziva de tip ambalare uscata; folii, hartii si emitori pentru protectie anticoroziva de tip VCI; benzi de legat din polyester si cleme metalice aferente benzilor  + dispozitive de tensionare si accesorii necesare in activitatile de legare, coletare.Ambalare industriala 5

Desi multe dintre aceste produse nu sunt cunoscute consumatorilor casnici, deoarece nu au ocazia de a le folosi, produsele sunt importante pentru cei care lucreaza intr-un mediu cu productie a diferitelor bunuri.

 

Ce inseamna dessicant?

Scopul principal al pungilor/saculetilor de dessicant este de a absorbi umezeala/umiditatea in diferite volume. Datorita acestui fapt, pachetele sunt adesea plasate cu alimente deshidratate, cum ar fi algele sacadate sau uscate. Pachetele ajuta la prevenirea dezvoltarii umezelii si, de acolo, a mucegaiului. Datorita utilizarii cu alimente, pungile de deshidratare trebuie sa utilizeze un ambalaj de inalta calitate pentru a preveni intrarea materialului intern in contact cu alimentele.

Articolele deshidratate, cum ar fi algele marine uscate si sacadele, sunt cele mai utilizate obiecte alimentare, cu care sunt utilizate pungi desicante. Cu toate acestea, orice alte alimente fara umiditate profita de gelul de silice gasit in bagaj. Aceasta include fructele si legumele deshidratate. Utilizarea extinsa a vitaminelor si medicamentelor profita de obicei de proprietatile de absorbtie a umezelii. De obicei, pungile nu se gasesc in medicamentele eliberate pe baza de reteta, deoarece medicamentul este conceput pentru utilizare pe termen scurt. Cu toate acestea, articolele pe termen lung, cum ar fi analgezicele sau multivitaminele, utilizeaza pungile desicante, nu numai pentru a fi utilizate acasa, ci atunci cand stau pe rafturile magazinelor, deoarece nu sunt indicate conditiile de depozitare si durata de timp pe care vor sta medicamentele si vitaminele pe un raft inainte de cumparare.

 

In plus, fata de alimente si anumite medicamente, imbracamintea din piele de animal poate fi protejata de pungile de desicant. Acestea sunt plasate in cutii de pantofi din piele sau in buzunarele jachetelor de piele pentru a absorbi umezeala. Colectarea umezelii este importanta pentru o varietate de materiale, ceea ce face ca pungile desicante sa fie un plus vital pentru procesul de fabricatie si distributie al multor companii.Ambalare industriala 6

 

Nicio fabrica nu poate functiona fara protectie anticoroziva, deoarece este cea care impiedica rugina sa distruga bunurile din interior.

Coroziunea este un proces de alterare, datorat atacurilor chimice sau electrochimice asupra metalelor, sub actiunea substantelor de natura acida si bazica. Coroziunea otelului se produce sub actiunea umezelii si a oxigenului, fiind accelerata de actiunea sarurilor. Coroziunea ataca stratul superficial de vopsea de la suprafata metalului, trecand cu timpul la straturile urmatoare, viteza cu care acestea sunt atacate depinzand de o multitudine de factori cum ar fi: frecventa expunerii si durata ei, umiditatea, viteza si directia vantului, praful, soarele, gradul de poluare a mediului in care se gaseste piesa respectiva. De exemplu, se stie ca dioxidul de sulf favorizeaza puternic corodarea zincului, motiv pentru care in lunile de iarna intensitatea coroziunii este maxima, deoarece combustibilii folositi la incalzire degaja cantitati mari de dioxid de sulf.

 

Articol extern