Alegerea flyerelor este extrem de uşoară

Flyerele pot fi cele mai rentabile instrumente de marketing disponibile. Indiferent dacă sunt simple sau față-verso, pliate sau plate, fluturașii tipăriți în culori bogate sunt vizibili.

Când alegeţi un tipar pentru flyere trebuie să ştiţi că opțiunile de design sunt nelimitate.
Utilizarea creativă a finisajelor personalizate sau a faldurilor și opțiunile de imprimare de specialitate deschid o nouă lume de posibilități pentru flyere.

Flyerele pot fi un instrumente cheie în strategia dvs. de marketing. Acestea reprezintă o modalitate excelentă de a vă prezenta evenimentul, produsul sau serviciile, în special atunci când sunt plasate în zone cu trafic ridicat. Astfel, când alegeţi un tipar fyelere de la o tipografie în Bucureşti trebuie să ştiţi că aceştia oferă o gamă largă de opțiuni pentru tipărirea pliantelor, toate concepute pentru a crește vânzările. În plus față de opțiunile standard de tipărire a flyerelor, o tipografie oferă multe opțiuni personalizate de tipărire și finisare, inclusiv dimensiuni personalizate, hârtii personalizate și cerneluri, tăiere, perforare și servicii de design și de corespondență.

Moduri și în scopuri în care sunt utilizate flyerele:

  • Flyerele atrag atenţia şi comunică rapid mesajul. Odată ce ați ales un serviciu de tipar flyere, trebuie să alegeți și un design pentru acestea: o parte ar trebui să fie mai puțin ocupată, mai directă și mai concisă, încorporând mesajul principal pe care doriți să-l furnizați. Repetarea creativă este bine, dar rămâneți cu un mesaj sau o temă principală.
  • Cu un flyer bine făcut creați o credibilitate instantanee, puteţi ataşa logo-ul companiei dvs, făcând marca dvs mult mai cunoscută.
  • Nu uitați să includeți toate informațiile de contact sau de eveniment, astfel încât clientul să poată urmări mesajul dvs. Poate părea evident, dar de multe ori, clientul ignoră elementele de bază atunci când își concentrează atenția asupra unui eveniment sau a unei promoții speciale.
  • Încurajați-vă clientul să vă păstreze flyer-ul prin oferirea unei reduceri sau a unui stimulent pentru aducerea sa în magazin sau la birou.
  • Înainte de a alege tipar flyere trebuie să luaţi în considerare metoda de livrare. Veți trimite aceste mesaje direct, le veți înmâna, le veți introduce într-o publicație sau le veţi trimite prin curier? Aspectul și designul pot să vă completeze planul de livrare, dar trebuie să știți cum urmează să utilizați materialele promoţionale înainte de a alege cum se tipăresc flyrerele.

De ce să utilizaţi flyere?

Imprimarea flyerelor este ușoară

Dacă sunt proiectate și distribuite în mod corespunzător, tipărirea de flyere cu ajutorul unei tipografii ar putea fi cea mai importantă strategie de publicitate tradițională a setului de instrumente de marketing folosit de compania dumneavoastră. 

 Flyerele transmit un mesaj pozitiv

Într-o epocă în care suntem bombardați în mod constant cu e-mailuri și notificări, uneori este plăcut să experimentați atingerea personală, neintensivă. Prin alegerea unei tipografii ce oferă servicii de tiparire flyere profesionale, veţi putea obţine acest lucru.

 Imprimarea flyerelor este eficientă din punct de vedere al costurilor

Când vine vorba de bugetele de marketing, proprietarii de afaceri doresc același lucru: un cost cât mai mic.

Costul relativ scăzut al tipăririi flyerelor într-o tipografie profesională, în comparație cu alte metode de marketing, adaugă un plus de valoare pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Serviciile oferite de o tipografie oferă o credibilitate imediată campaniei de promovare, deci de ce să nu profitați şi dvs?