motivatia in afacerile online

Care sunt recompensele materiale de care veţi beneficia?

Răspunsul la această întrebare depinde de capacitatea fiecăruia de a con­trola un set de variabile: planificările pe care le faceţi; seriozitatea cu care abordaţi propria afacere; timpul pe care îl alocaţi pentru a vă asigura suc­cesul; eficienţa şi profesionalismul de care daţi dovadă în stabilirea unei strategii de marketing. Principiile sunt aceleaşi fie că lucraţi part-time, fie full-time.

Să fiţi convinşi că puteţi câştiga bani dacă faceţi tot ce vă stă în putinţă, şi asta pentru că veţi concura piaţa globală virtuală, de pe aceeaşi poziţie cu ceilalţi.

Concurenţa în vânzările de pe Internet este strânsă, dar, dacă nu ar fi concurenţă, ar exista şi mai puţine vânzări.

Care este motivaţia din spatele acestui fenomen extraordinar?

Ea constă în posibilitatea pe care v-o oferă Internetul de a câştiga bani fără a trebui să intraţi în contact cu persoanele care cumpără de la dumnea­voastră şi fără să fiţi obligat să vă linguşiţi rudele, prietenii sau vecinii pentru a vă alcătui o clientelă iniţială.

Ca şi în cazul altor întreprinderi comerciale, aveţi nevoie de un plan pentru a vă asigura un progres constant. Fără planificări şi cercetări de teren şi fără a studia specificul şi natura pieţei din cyberspace, veţi avea probleme serioase.

Cea mai mare parte dintre milioanele de oameni care fac comerţ part-time ca netprenori (antreprenori pe network) fac acest lucru pentru a câştiga bani ocazionali, în timp ce alţii au reuşit să transforme ceea ce a început ca un hobby într-o afacere profitabilă full-time. Unii dintre aceşti „alţii” realizează venituri foarte mari; între aceştia trebuie să încercaţi să vă poziţionaţi, în timp.

Chiar şi comercianţii ocazionali îşi derulează afacerile după un plan, dar adevăraţii netprenori au o strategie puternică de marketing. Dacă doriţi să aveţi succes, va trebui să vă întocmiţi şi dumneavoastră un plan solid; acest site vă oferă toate ingredientele necesare pentru alcătuirea unei strategii care să vă aducă succes în afacerea lansată de acasă pe Internet.

Aţi intrat în industria cu cea mai spectaculoasă dezvoltare din lume

Internetul este industria cu cea mai spectaculoasă dezvoltare din istoria societăţii umane şi se află încă în perioada de început. Ea oferă chiar şi unui novice posibilitatea de a-şi începe o afacere de acasă pe Internet şi de a concura cu mari concerne comerciale din toată lumea. Cu ajutorul pregătirii, planificării şi printr-o constantă practică, orice persoană care deţine un computer poate avea succes.

Având la dispoziţie aceste elemente, puteţi începe să vă creaţi o afacere care vă va ajuta să vă atingeţi obiectivele financiare şi vă va asigura independenţa.

Planificaţi-vă un venit realizabil

Există multe şi variate moduri de a câştiga bani pe Internet, dar nu trebuie să treceţi cu vederea faptul că este nevoie de timp şi de un efort considerabil pentru a valorifica oportunităţile pe care le aveţi la dispoziţie şi pentru a vă consolida o afacere care se poate dezvolta. Pentru început, gândiţi-vă că o sumă de 50 $, 100 $ sau 200 $ în plus în buzunarul propriu vă poate ajuta pe dumneavoastră sau familia dumneavoastră.

Pentru unii oameni, această sumă poate acoperi banii necesari pentru o vacanţă sau plata la timp, şi fără emoţii, a unei rate la o ipotecă; pentru alţii acest surplus poate fi şansa nesperată de a acoperi costurile maşinii sau de a cumpăra cadouri de Crăciun.

Venituri lunare de 50 $ până 200 $ sunt realizabile într-o perioadă scurtă de timp pentru cei care se dedică afacerii cu sinceritate, profesionalism şi perseverenţă.

Aceasta nu se poate întâmpla peste noapte, dar, dacă încercaţi timp de doi-trei ani, veţi avea ocazia să vă alăturaţi celor care operează afaceri pe Internet de acasă care se bucură de venituri anuale considerabile.