Neinteresati de oferta ta? 1CUM să-i facem pe potenţialii cumpărători să fie interesaţi de oferta voastră…

Alcătuiţi o listă pe care niciun vizitator să nu o poată ignora!

Regula #1: Scoateţi în evidenţă beneficiile de de care se vor bucura, NU caracteristicile produselor.
Pentru a-i determina pe vizitatori să se înscrie pentru a primi oferta voastră, trebuie să răspundeţi la întrebarea fundamentală:
„Ce câştig eu dacă mă înscriu la această listă?”

Regula #2: Întotdeauna includeţi un îndemn
Dacă vreţi ca vizitatorii să acţioneze, trebuie să-i indemnaţi să facă acest lucru, să le daţi un imbold. De exemplu, pentru ca vizitatorii să se înscrie la lista voastră (cu siguranţă doriţi acest lucru!) atunci includeţi un îndemn şi o legătură:

„Înregistraţi-vă aici şi veţi primi o carte în format electronic, GRATUIT!”

Poate vă gândiţi că este evident ca oamenii să se inscrie pe lista voastră – mai ales dacă le-aţi oferit o serie de explicaţii. Indiferent cât de convingătoare este scrisoarea de vanzare, trebuie întotdeauna să îi îndemnaţi pe potenţialii clienţi să cumpere.

Regula #3: Includeţi o referinţă către politica de confidenţialitate
Foarte mulţi oameni sunt reticenţi atunci când trebuie să dea informaţiile lor personale altor persoane pe care nu le-au întâlnit niciodată. Trebuie să le spuneţi întotdeauna că vă luaţi angajamentul de a le proteja intimitatea.

Astfel, îi veţi face să se simtă confortabil ca să vă ofere adresele lor de email.

Vezi pagina: Confidentialitate

Neinteresati de oferta ta? 2Stabiliţi un forum de discuţii

Dacă veţi pune la dispoziţie un forum de discuţii, care să aibă legătură cu afacerea voastră, oamenii vă vor oferi informaţiile lor personale pentru a lua parte la aceste discuţii. Acest lucru vă dă posibilitatea să învăţaţi mai multe lucruri despre clienţii voştri şi să aflaţi ce fel de produse şi servicii ar trebui să dezvoltaţi pentru a le satisface nevoile şi gusturile.

Ar fi bine să moderaţi discuţiile şi să stabiliţi anumite reguli generale, de bun simţ. Va trebui chiar să începeţi anumite discuţii orientate asupra unor subiecte de interes general şi, bineînţeles, să participaţi activ la dezbateri!

Oferiţi diferite avantaje clienţilor deja înregistraţi

Una dintre cele mai simple metode de a vă încuraja vizitatorii să trimită datele lor personale este să oferiţi o reducere pentru membri!
De exemplu, puteţi trimite următorul mesaj:

„Vreţi să acceptaţi oferta noastră specială – valabilă numai pentru MEMBRII ÎNREGISTRAŢI? Vă garantez că nu veţi găsi o astfel de ofertă în altă parte.
Pentru a primi această ofertă, nu trebuie decât să vă înregistraţi aici!

În acest mod, îi veţi face pe clienţi să acţioneze, în speranţa obţinerii unei oferte deosebite. Se subînţelege faptul că, sub nici o formă nu trebuie să-I dezamăgiţi.

În toate aceste cazuri, trebuie să evidenţiaţi faptul că veţi respecta intimitatea vizitatorilor voştri. Trebuie să le promiteţi că nu veţi transmite mai departe sau veţi vinde informaţiile lor personale – şi, bineînţeles, să vă ţineţi această promisiune!

Există foarte multe stimulente pe care puteţi să le oferiţi pentru a intocmi o listă cu emailuri – trebuie numai să daţi dovadă de puţină creativitate pentru a o alege pe cea mai potrivită! Dar şi cele mai bune oferte pot fi ignorate dacă nu ştiţi cum să le prezentaţi vizitatorilor voştri.