Emailuri speciale pentru clienti valorosi 1Procesarea listei de emailuri

Odată ce aţi stabilit o legătură cu persoanele din lista voastră de adrese (de obicei după ce ei au răspuns unei invitaţii) este bine să începeţi să “procesaţi” aceată listă.

Cea mai simplă cale de a face acest lucru este să folosiţi sistemul de înştiinţare pentru a testa ofertele adiţionale sau pentru a suplimenta numărul de materiale oferite pentru produsul vostru.

Dar dacă vreţi să obţineţi ce este mai bun de la lista voastră trebuie să luaţi în considerare aşa numitele “emailuri speciale”

Rolul emailurilor speciale

Alături de email-urile obişnuite, o serie de email-uri speciale trimise la intervale de timp bine stabilite reprezintă o cale simplă pentru creşterea profitului. Aceste email-uri vor promova produsele şi serviciile voastre cele mai importante. Şi, dacă sunt făcute corespunzător, aceste mesaje pot să influenţeze foarte mult perioadele de vânzări.

Cea mai frumoasă parte este că dvs. controlaţi întregul flux din moment ce trimiteţi aceste mesaje când vreti dvs.

Dacă veţi utiliza aceste email-uri speciale, trebuie să o faceţi cât mai corect. Ultimul lucru pe care vreţi să-l faceţi este să distrugeţi relaţia pe care aţi stabilit-o deja cu clienţii voştri, deci trebuie să nu vă grabiţi atunci când întocmiţi aceste mesaje şi, mai ales, nu încercaţi să le vindeţi acestora chiar orice prin e-mail. Trebuie să vă prezetaţi oferta principală pe pagina voastră de Internet. Acest lucru oferă o credibilitate şi o valabilitate mult mai mare.

Iată aici un exemplu despre cum ar arăta un astfel de e-mail special…

Dragă [numele clientului],

Deşi foarte rar trimit prin e-mail altceva decât răspunsuri la problemele clienţilor mei, aceasta este o oportunitate foarte importantă pe care mă grăbesc să ţi-o relatez.
Luna trecută un client m-a contactat în legătură cu o nouă aplicaţie pe care compania lui a lansat-o. Deoarece am încercat foarte multe astfel de aplicaţii, la început am fost puţin sceptic în această privinţă. Dar, când mi-a explicat prin ce este diferită de cele ale competitorilor, m-am hotărât să o încerc şi eu puţin.
Acest puţin s-a transformat în şase ore! Sunt convins că şi clienţii mei vor fi tot aşa de entuziasmaţi de această aplicaţie cum am fost şi eu, şi, de aceea, m-am gandit să-ţi prezint această ofertă..
În loc să îţi povestesc despre această nouă aplicaţie, am postat toate detaliile importante la următoarea adresă: http://www.pagina_voastra.com/special.html
Dacă eşti cu adevărat interesat să-ţi dezvolţi afacerea, vei fi surprins cât de mult te va ajuta această aplicaţie.
Toate cele bune,
[numele vostru]

P.S. Am reuşit să obţin un preţ deosebit, special pentru clienţii care îl comandă înainte de data de ……. După această dată, singura şansă de a achiziţiona acest produs este să plăteşti preţul lui întreg.
Sunt sigur că vei dori să beneficiezi de toate avantajele acestui produs. Nu mai aştepta şi află toate detaliile la adresa web: http://www.pagina_voastra.com/special.html

Pe situl vostru puteţi să afişaţi o ofertă completă şi detaliată a produselor, incluzând şi răspunsurle la cele mai frecvente întrebări (FAQ). Trebuie să furnizaţi şi un formular securizat pentru comandarea produselor. Nu trebuie să exageraţi cu aceste e-mail-uri speciale. Ar fi bine să nu trimiteţi mai mult de una pe luna.